Libnet.ro
UNICEF

19:00

Carrefour plateste 79 milioane de euro pentru achizitionarea unei participatii la Showroomprive.com

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carrefour plateste 79 milioane de euro pentru achizitionarea unei participatii la Showroomprive.com

Grupul francez Carrefour a anuntat achizitionarea unei participatii de 17% la retailerul online de moda Showroomprive. com, cu suma de 79 de milioane de euro, de la retailerul de mobilier Conforama, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

93,7 milioane euro pentru finantarea Start Up Nation

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a semnat trei contracte de finantare, in valoare totala de aproximativ 93,7 milioane euro, in cadrul apelului de proiecte de tip noncompetitiv Romania Start Up Nation, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

MS: 19,8 milioane euro pentru dotarea spitalelor cu echipamente de imagistica

34 de spitale din tara si din Capitala vor fi dotate cu echipamente de imagistica de tip Computer Tomograf 14), Rezonanta Magnetica Nucleara 24) si 21 de sisteme informatice PACS. Cele trei contracte, in valoare de 19,8 milioane de euro, pentru.

2,2 milioane euro, atribuiti prin negociere pentru intretinerea sistemului IT de cadastru

ANCPI vrea sa atribuie, prin negociere, contractul de intretinere a sistemului de cadastru si carte funciara. Contractul pentru mentenanta sistemului are o durata de 4 ani si o valoare de 2,2 milioane euro, potrivit datelor publicate in SEAP. Upgrade-ul acestui sistem a fost facut, pentru 10 milioane euro, de o firma detinuta de Sebastian Ghita.

Start Up Nation: Ministerul Fondurilor UE anunta 93,7 milioane euro. Ce categorii de firme vor putea beneficia

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, a semnat trei contracte de finantare, in valoare totala de aproximativ 93,7 milioane euro, in cadrul apelului de proiecte de tip noncompetitiv Romania Start Up Nation, editia 2017, a anuntat, joi, MDRAPFE, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Bilantul comertului online 2017: Romanii au cumparat zilnic de 7,5 milioane euro

Potrivit cifrelor si estimarilor principalilor jucatori din comertul electronic valoarea cumparaturilor online a ajuns la 2,8 miliarde de euro in 2017, cu peste 40% mai mult decat in 2016. Mai exact, romanii au cheltuit, in medie, 7,67 milioane de euro in fiecare zi din an pentru cumparaturi prin internet.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 12,9 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 59,9 milioane de lei 12,9 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 53 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 11,5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 53,5 milioane de lei 11,5 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat joi 53 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 11,4 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a treia sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 53 milioane de lei 11,4 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat marti 36,21 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8,1 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 37,7 milioane de lei 8,1 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat luni 36,21 milioane de lei).

Nokian Heavy Tyres face investitii de 70 mil. euro pentru cresterea capacitatii de productie

Nokian Heavy Tyres, parte a grupului Nokian Tyres, isi mareste capacitatea de productie cu 50% prin investitii totale de aproximativ 70 milioane de euro in fabrica sa din orasul finlandez Nokia, investitii care vor fi realizate pe parcursul urmatorilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2352 seconds )