Libnet.ro
UNICEF

13:15

Carter arunca prosopul si Bingham e primul finalist la Romanian Snooker Masters

Online Sport Online Sport,
Carter arunca prosopul si Bingham e primul finalist la Romanian Snooker Masters

Stuart Bingham s-a calificat, sambata dupa-amiaza, in finala primei editii a Romanian Snooker Masters, turneu invitational cu 16 jucatori la start si premii totale in valoare de 200. 000 de euro. continuă pe Online Sport

Carter - Bingham, prima semifinala la Romanian Snooker Masters

Englezul Ali Carter s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Romanian Snooker Masters dupa un meci castigat in joc decisiv in fata scotianului Stephen Maguire, scor 4-3.

Selby, eliminat in primul tur la Romanian Snooker Masters. Bingham si Robertson au oferit un adevarat thriller

Mark Selby, campionul mondial in exercitiu si principalul favorit la castigarea turneului invitational Romanian Snooker Masters de la Bucuresti, a parasit competitia inca din primul tur, fiind invins de chinezul Liang Wenbo, cu 4-2, dupa un meci de uzura in care cel supranumit Bufonul din Leicester nu a reusit un break mai mare de 50 de puncte. Intr-o alta partida din sesiunea de seara, fostii campioni mondiali Stuart Bingham si Neil Robertson au oferit un adevarat thriller, cu numeroase rasturnari, cel mai mare break al turneului si un decisiv palpitant.

Carter, primul semifinalist la Romanian Snooker Masters dupa un decisiv palpitant cu Maguire

Englezul Ali Carter s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Romanian Snooker Masters dupa un meci castigat in joc decisiv in fata scotianului Stephen Maguire, scor 4-3.

Maguire, dominator in primul meci la Romanian Snooker Masters

Scotianul Stephen Maguire s-a simtit excelent la masa de joc, miercuri dupa-amiaza, in meciul disputat contra lui Mark King in prima runda la Romanian Snooker Masters, turneul invitational gazduit de Circul Metropolitan in perioada 14-18 martie.

Romanian Snooker Masters: Stuart Bingham, in finala - Victorie cu 5-2 in fata lui Ali Carter

Condus cu 2-0 de Ali Carter, Stuart Bingham a castigat cinci frame-uri la rand si a reusit sa se califice in finala Romanian Snooker Masters.

Romanian Snooker Masters: Ali Carter si Stuart Bingham, in semifinalele competitiei

Ali Carter si Stuart Bingham campion mondial in 2015) s-au calificat, vineri, in semifinalele turneului de snooker Romanian Masters. Competitia se desfasoara de la Circul Metropolitan din Bucuresti, in perioada 14-18 martie.

Programul semifinalelor la Romanian Snooker Masters

Trei englezi si un galez au ajuns in faza semifinalelor primei editii a Romanian Snooker Masters, turneu invitational dotat cu premii totale in valoare de 200. 000 de euro.

Vrajitorul Higgins trece de un prim tur complicat la Romanian Snooker Masters

Cvadruplul campion mondial John Higgins s-a calificat, joi, in sferturile turneului invitational Romanian Snooker Masters de la Bucuresti.

Prima surpriza la Romanian Snooker Masters

Turneul invitational de snooker de la Bucuresti a debutat, miercuri, cu un rezultat surpriza in meciul dintre dublul campion mondial Mark Williams si Ali Carter.

VIDEO Romanian Snooker Masters: Judd Trump, in sferturi dupa o victorie obtinuta in 37 de minute - Mark Allen, invins de Kyren Wilson

Judd Trump locul trei in ierarhia mondiala) si Kyren Wilson locul 12) au intregit taboul sferturilor de finala din cadrul turneului de snooker Romanian Masters, competitie care se desfasoara la Circul Metropolitan din Bucuresti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )