Libnet.ro
UNICEF

19:15

7 carti de leadership pe care trebuie sa le citesti daca vrei o cariera de succes, indiferent de domeniu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
7 carti de leadership pe care trebuie sa le citesti daca vrei o cariera de succes, indiferent de domeniu

Cartile sunt cea mai buna sursa de inspiratie, mai ales pentru cei care vor sa invete cum sa isi dezvolte cariera sau cum sa devina lideri mai buni. Editorii de la Amazon au facut o selectie si recomanda cateva carti de leadership si dezvoltare. continuă pe Wall-Street Ro

Ce beneficii aduce noua baza de date RCA, dezvoltata cu 160.000 de euro: Poti obtine certificat de daunalitate, un document util daca vrei sa-ti faci RCA n alta tara

Certificatul de daunalitate este un document bilingv, in limbile romana si engleza, in care sunt mentionate daunele inregistrate de asigurat, pentru toate vehiculele detinute in ultimii 5 ani de asigurare, sau, dupa caz, absenta acestor daune, a anuntat miercuri Biroul asiguratorilor auto BAAR). Serviciul este disponibil gratie noii baze de date RCA, denumita in prezent AIDA, care a devenit operationala la inceputul lunii octombrie din acest an si a carei dezvoltare a costat aproape 160. 000 de euro fara TVA), a precizat pentru HotNews. ro Madalin Rosu, presedintele BAAR.

Cele zece lucruri pe care TREBUIE sa le acoperi intr-un pitch

Daca ai urmarit seria Elevator Pitch, sau ai fost chiar la evenimente in care antreprenorii isi prezentau proiecte, in speranta ca vor atrage investitii, atunci ai observat cu siguranta greseli uneori majore) pe care acestia le faceau. Uneori se.

Varsta de pensionare, schimbata iar in Romania: Conditiile pe care trebuie acum sa le indeplinesti sunt fara precedent!

Noi modificari in legatura cu limita de varsta pentru pensionare au fost deja anuntate. Modificarile vizeaza femeile care au realizat stagiul minim de cotizare, care au nascut trei copii si i-au crescut.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )