Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cartierul din Bucuresti in care pretul apartamentelor a sarit cu 7.000 de euro intr-o luna

Antena3 Antena3,
Cartierul din Bucuresti in care pretul apartamentelor a sarit cu 7.000 de euro intr-o luna

In zona Aviatiei din Capitala, preturile apartamentelor au crescu cu 7. 000 de euro de la o luna la alta, aceasta fiind cea mai mare crestere de pret inregistrata in noiembrie 2015, scrie b365. ro. Cel mai. continuă pe Antena3

SIE vrea spioni cu licenta si face recrutari la Universitatea din Bucuresti: care sunt conditiile minime pentru un job in serviciul secret

Universitatea din Bucuresti anunta pe pagina sa de Facebook ca Serviciul de Informatii Externe organizeaza marti, la Facultatea de Drept, o prezentare a a oportunitatilor de angajare oferite de institutie. SIE explica si care sunt datele pe care trebuie sa le aiba un tanar, pentru angajarea in domeniul operativ: sa aiba diploma de licenta, maximum 35 de ani si disponibilitatea de a lucra in strainatate.

Sociologul Marian Preda este noul presedinte al Senatului Universitatii din Bucuresti

Marian Preda a fost ales in functia de presedinte al Senatului Universitatii din Bucuresti, inlocuindu-l astfel pe Vlad Nistor. Amintim ca toate universitatile organizeaza in finalul acestui an sau la inceputul lui 2016 alegeri pentru pozitiile de conducere. Intr-un mesaj publicat pe Facebook, Preda a anuntat ca va face tot ce poate pentru ca Universitatea sa ramana primul bastion de aparare a eticii academice, a valorilor morale de care Romania are atata nevoie.

Spion cu diploma de licenta. SIE recruteaza studenti de la Universitatea din Bucuresti. Care sunt conditiile

Serviciul de Informatii Externe SIE) organizeaza marti, la Universitatea din Bucuresti, o prezentare a oportunitatilor de angajare in cadrul SIE. Pentru a se angaja in acest domeniu, tinerii trebuie sa aiba diploma de licenta, sa aiba maximum 35 de ani, sa fie disponibili pentru a lucra in strainatate si sa cunoasca foarte bine o limba de circulatie internationala.

A fost descoperit filmul mut din 1929 care prezicea Al Doilea Razboi Mondial

Numit High Treason, filmul regizat de britanicul Maurice Elvey a fost considerat in epoca un fel de competitor al faimosului Metropolis. Prezicand in linii mari un al doilea Razboi Mondial, acesta a ramas pierdut timp de 80 de ani, pana cand recent a fost descoperit in Alaska. Filmele cu tenta stiintifico- fantastica facute dinaintea Celui [] .

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Queen + Adam Lambert din Bucuresti! Uite cat costa un bilet la cel mai asteptat concert al anului 2016

Incepand de ieri, 3 decembrie, cei care nu vor sa rateze intalnirea cu Brian May si Roger Taylor isi pot.

Ministrul apararii irakian cere Turciei retragerea trupelor din Irak. Care este motivul

Ministrul apararii din Irak Khaled al-Obeidi i-a cerut omologului sau turc sa retraga sutele de soldati turci aflati in Irak, in apropierea orasului Mosul, care se afla sub controlul gruparii Statul Islamic SI), intrucat trupele au fost trimise fara ca Bagdadul sa fie instiintat.

FOTO Premierul indian Narendra Modi este ironizat pe Twitter pentru ca inspecteaza aerian inundatiile devastatoare din Chennai, in care si-au pierdut viata peste 260 de oameni

Narendra Modi se confrunta cu un val de ironie pe Twitter, dupa ce a postat o fotografie in care inspecteaza aerian inundatiile devastatoare din Chennai, care s-au soldat cu peste 260 de morti. Reactia premierului indian este vazuta de internauti ca fiind una nepotrivita, politicianul refuzand sa inspecteze dezastrul natural de la nivelul solului. Astfel, utilizatorii de Twitter s-au vazut nevoiti sa editeze fotografia si sa-l puna pe Narendra Modi in tot felul de scenarii amuzante.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )