Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cartile de identitate se vor schimba. Presedintele Iohannis a promulgat legea

Antena3 Antena3,
Cartile de identitate se vor schimba. Presedintele Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru promulgarea Legii privind emiterea cartilor de identitate speciale membrilor misiunilor diplomatice, oficiilor consulare si reprezentantelor. continuă pe Antena3

Comisia de Prognoza se va ocupa oficial de investitiile derulate in parteneriat public - privat. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea care da atributii Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP) in ceea ce priveste proiectele strategice de investitii derulate in parteneriat public - privat.

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care romanii din strainatate vor putea studia in limba romana

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, modificarile aduse Legii privind sprijinul acordat romanilor de pretutindeni prin care Diaspora va avea dreptul de a studia in limba romana in strainatate si.

Presedintele Iohannis a sesizat CCR in legatura cu Legea privind Codul administrativ

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), marti, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind Codul administrativ. Prin modul in care a fost adoptata, legea.

Presedintele Iohannis a sesizat la CCR modificarile la legea privind functionarea Curtii de Conturi

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei, luni, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi, potrivit Agerpres.

Presedintele Iohannis a sesizat la CCR modificarile la Legea privind functionarea Curtii de Conturi

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei, luni, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si.

Presedintele Iohannis a sesizat CCR cu privire la modificarea Statutului alesilor locali

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), miercuri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul alesilor locali.

Presedintele Iohannis a sesizat la CCR modificarea legii privind organizarea administrativa a teritoriului Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), luni, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 2/1968 privind organizarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )