Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cartile de identitate vor fi valabile pana la incetarea starii de urgenta si inca 90 de zile

Antena3 Antena3,
Cartile de identitate vor fi valabile pana la incetarea starii de urgenta si inca 90 de zile

Autoritatile au decis sa prelungeasca valabilitatea documentelor emise de catre structurile MAI pe durata starii de urgenta din Romania. continuă pe Antena3

Lista documentelor a caror valabilitate se prelungeste pana la incetarea starii de urgenta in Romania

Valabilitatea documentelor emise de Politia Romana, de Directia Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date si de catre serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor aflate in coordonarea metodologica a MAI, Inspectoratului General pentru Imigrari se prelungeste pana la incetarea starii de urgenta si sunt recunoscute de autoritati pe teritoriul Romaniei.

MAI prezinta o lista a documentelor pentru care valabilitatea se prelungeste pana la incetarea starii de urgenta

Valabilitatea documentelor emise de Politia Romana, Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, Inspectoratul General pentru Imigrari se prelungeste pana la incetarea starii de urgenta anunta Ministerul Afacerilor Interne, prezentand o lista a documentelor care intra in aceasta categorie.

VIDEO Violeta Alexandru: Toate documentele pentru somajul tehnic se depun online Nu vor fi facute controale pe perioada starii de urgenta

Ministrul muncii Violeta Alexandru a prezentat marti cateva detalii legate de modul in care poate fi obtinut ajutorul de la stat pentru acoperirea somajului tehnic. Unul dintre cele mai importante aspecte este ca toate documentele se depun online. De asemenea, pe perioada starii de urgenta, inspectorii de munca nu vor face controale. Se va merge pe incredere, mai ales ca fiecare angajator trebuie sa trimita si o declaratie pe proprie raspundere. Dupa perioada de criza, vor fi facute verificari prin sondaj.

Coronavirus in Romania. Ce documente emise de Ministerului Afacerilor Interne isi prelugesc valabilitatea pe durata starii de urgenta

In plina epidemie cu noul coronavirus, valabilitatea documentelor emise de diverse institutii subordonate Ministerului Afacerilor Interne se prelungeste pana la incetarea starii de urgenta, acestea fiind recunoscute de autoritati pe teritoriul Romaniei. Cetatenii aflati in aceasta situatie vor avea la dispozitie 90 de zile de preschimbare a actelor respective, dupa incetarea starii de urgenta.

Se prelungeste valabilitatea permiselor de conducere pana la incetarea starii de urgenta

Autoritatile au decis sa prelungeasca valabilitatea documentelor emise de catre structurile MAI pe durata starii de urgenta din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )