Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carturesti Carusel s-a deschis. Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara (FOTO)

B1 B1,
Carturesti Carusel s-a deschis. Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara (FOTO)

Joi dimineata s-a deschis oficial libraria Carturesti Carusel de pe strada Lispcani, intr-o cladire istorica din centrul vechi in care a avut centrul banca Chrissoveloni. Libraria se desfasoara pe sase nivel. continuă pe B1

Libraria Carturesti Carusel si-a deschis portile

Libraria Carturesti Carusel, cea mai mare din Romania, a fost deschisa joi dimineata, la ora 10. 00, intr-o cladire-monument istoric din Centrul vechi al Bucurestiului, confiscata de comunisti si revendicata de proprietari in 2007. Aproximativ 10. 000 de volume se regasesc pe standurile celor sase niveluri ale librariei.

FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara, deschisa pe strada Lipscani din Bucuresti

Joi dimineata s-a deschis oficial libraria Carturesti Carusel de pe strada Lipscani, intr-o cladire istorica de pe Lipscani in care a avut sediul banca Chrissoveloni. Libraria se desfasoara pe sase niveluri la are 1. 000 mp.

Carturesti Carusel: o librarie spectacol, amenajata cu 400.000 euro in Centrul Vechi al Capitalei

Libraria Carturesti din Lipscani, Carturesti Carusel, este pe buzele tuturor de un an. Fotografiile cu cladirea au circulat pe retelele sociale de cand cladirea era inca in renovare, pana recent cand inca nu erau postate toate cartile, CD-urile, vinurile sau celalalte produse pe rafturi, iar amenajarea finisata.

Carturesti Carusel, in avanpremiera: o librarie spectacol, amenajata cu 400.000 euro (FOTO)

Libraria Carturesti din Lipscani, Carturesti Carusel, este pe buzele tuturor de un an. Fotografiile cu cladirea au circulat pe retelele sociale de cand cladirea era inca in renovare, pana recent cand inca nu erau postate toate cartile, CD-urile,.

Libraria Carturesti Carusel va fi inaugurata joi, intr-o cladire-monument din Centrul Vechi al Capitalei

Libraria Carturesti Carusel, cea mai noua librarie-concept din reteaua omonima, va fi deshisa joi, de la ora 10. 00, intr-o cladire-monument istoric din Centrul Vechi al Bucurestiului, promitandu-le vizitatorilor un spatiu pentru lectura, socializare si explorare artistica.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )