Libnet.ro
UNICEF

05:15

Caru cu vedete: Catalin Botezatu, primul mesaj dupa ce i-a fost descoperit cancerul. Designerul este de nerecunoscut; Andrei Stefanescu de la Alb-Negru s-a casatorit in secret

Hotnews Hotnews,
 Caru cu vedete: Catalin Botezatu, primul mesaj dupa ce i-a fost descoperit cancerul. Designerul este de nerecunoscut; Andrei Stefanescu de la Alb-Negru s-a casatorit in secret

Elena Udrea a dansat pe muzica lui Dan Bittman la botezul fiicei. Dupa ce si-a crestinat fiica la Manastirea Casin, Elena Udrea si logodnicul ei, Adrian Alexandrov, au. Nicole Cherry, adevarul despre nunta si despre operatiile estetice. Probabil mi-am facut acea procedura la gusa, pe care am si recunoscut-o. Ulterior, am. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA! Medicii au facut anuntul despre CATALIN BOTEZATU! APARITIE SOC dupa ce i-a fost EXTIRPATA TUMORA RARA! (GALERIE FOTO)

Catalin Botezatu a trecut printr-o operatie grea de curand si, din fericire, se simte din ce in ce mai bine! VEZI FOTO iN GALERIA FOTO) Chiar daca recuperarea este extrem de grea, celebrul designer face.

Catalin Botezatu, primele declaratii dupa ce i-a fost extirpata tumora rara

Catalin Botezatu a ajuns in Romania. Celebrul designer a dezvaluit ca starea lui de sanatate este una buna si ca se afla in perioada de recuperare. Buna, dragii mei! Dupa o absenta de 20 de zile,.

Caru`cu vedete: Miley Cyrus si Kaitlynn Carter s-au despartit; Catalin Botezatu, primele declaratii dupa ce i-a fost extirpata tumora rara

Dezvaluiri uluitoare despre Mario Iorgulescu. S-a iubit cu un fotomodel celebru si s-a despartit de ea dupa ce a agresat-o intr-un club. Fiica lui Cristian Popescu Piedone s-a casatorit religios. Cum arata rochia de mireasa a Anei.

Parca a imbatranit cu 10 ani! Primele declaratii si imagini cu Catalin Botezatu, dupa ce a fost operat

Catalin Botezatu a fost operat la colon, in urma cu putin timp, in Istanbul. Creatorul de moda s-a intors in Romania, duminica, in mare secret. Ai mai jos primele declaratii si imagini cu designerul. Catalin Botezatu, primele declaratii si imagini, dupa ce a fost operat Juratul de la Bravo, ai stil! a descoperit in luna .

Catalin Botezatu s-a intors acasa. Cum arata designerul dupa ce a infrant cancerul!

Dupa o perioada extrem de grea in care a fost operat pentru a i se extirpa o tumora din zona colonului, iar apoi a stat internat intr-un spital din Turcia, Catalin Botezatu s-a intors acasa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )