Libnet.ro
UNICEF

06:15

Caru' cu vedete:Cine l-a inlocuit pe Madalin Ionescu la Kanal D; Reactia acida a Irinei Boureanu, dupa scandalul provocat de Cristi;Jennifer Lawrence implicata intr-un incident aviatic

Hotnews Hotnews,
 Caru

S-au despartit Adrian Cristea si Maria Pauna? Ce gest a facut Regina sprancenelor. Adrian Cristea si Maria Pauna anuntau, in urma cu. Oana Radu, grav accident rutier. Weekend-ul s-a incheiat prost pentru Oana Radu, cantareata care a reusit sa slabeasca spectaculos 65 de kilograme si sa. continuă pe Hotnews

Madalin Ionescu a plecat de la WOWbiz! Va fi inlocuit de Victor Slav?

Madalin Ionescu a plecat de la WOWbiz. Prezentatorul a ales sa ii fie aproape sotiei sale, Cristina Siscanu in lunile de dupa venirea pe lume a copilului lor. Iata despre cine se spune ca ar avea sanse sa il inlocuiasca la carma emisiunii de la Kanal D.

Cine i-a luat locul lui Madalin Ionescu la emisiunea pe care o prezenta la Kanal D!

Madalin Ionescu a decis sa paraseasca emisiunea pe care o prezenta la Kanal D. Cel care i-a luat locul in platoul emisiunii este Victor Slav. Astfel el a revenit in televiziune. Este o seara speciala pentru.

Cine i-a luat locul lui Madalin Ionescu la WowBiz

Producatorii emisiunii-tabloid WowBiz de la Kanal D i-au gasit inlocuitor lui Madalin Ionescu, dupa ce prezentatorul a anuntat ca a decis sa renunte la proiect si sa se dedice familiei.

Victor Slav prezinta WOWBiz in locul lui Madalin Ionescu. Primele imagini!

Victor Slav prezinta WOWBiz in locul lui Madalin Ionescu, dupa ce acesta din urma a renuntat la post pentru a sta in concediu paternal alaturi de sotia lui si de baietelul lor. Iata primele imagini cu Victor in calitate de prezentator al emisiunii de la Kanal D.

Cine i-a luat locul lui Madalin Ionescu in showul TV (FOTO)

Dupa plecarea lui Madalin Ionescu de la showul WOWbiz, locul acestuia a fost luat de o alta vedeta masculina autohtona. te vorba de fostul prezentator de meteo si partenerul de viata al Biancai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )