Libnet.ro
UNICEF

19:00

Caru' cu Vedete: Cristian Pomohaci ramane si fara bani din cantari; De cand se iubeste cu Gina, Smiley si-a renovat cuibusorul de nebunii; Mihai Mitoseru s-a insurat in urma unui pariu. L-au provocat si l-au si filmat.

Hotnews Hotnews,
 Caru

Se ingroasa gluma! Simona Patruleasa a pierdut apelul prin care a sperat sa scape de executarea silita! Vedeta tv sta cu. Celebrul actor de telenovele a ascuns pana si nasterea copilei, dar noi am obtinut primele imagini cu fetita lui Dan Bordeianu! Dan Bordeianu a fost unul dintre. continuă pe Hotnews

O noua lovitura pentru Cristian Pomohaci. Ce a patit, dupa ce a fost dezbracat de hainele preotesti

Si-a compromis toata cariera din cauza scandalului sexual. A fost dezbracat de hainele preotesti, iar acum activitatea artistica a lui Cristian Pomohaci 48 de ani) pare sa fie si ea spre.

Efectul vijeliilor: noi scumpiri. Pentru ce vor scoate romanii mai multi bani din buzunar

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) vrea sa modifice legislatia, astfel incat asigurarile obligatorii pentru locuinta sa acopere si riscul de incendiu si furtuna, dupa ce vijeliile din.

Curg banii pentru Cristi Borcea. Cum face afaceristul bani din spatele gratiilor (FOTO)

Cristi Borcea o duce bine din punct de vedere financiar si din spatele gratiilor. Desi afacerile sale ar fi putut intra oricand in pragul falimentului, acest lucru nu s-a intamplat datorita.

Miss Turcia a ramas fara titlu din cauza unei postari pe Twitter

Castigatoarea celui mai important concurs de frumusete din Turcia a ramas fara premiu dupa ce organizatorii au descoperit ca aceasta a postat un mesaj pe Twitter care pateaza imaginea tarii lor.

Miss Turcia a ramas fara titlu din cauza unei postari neinspirate pe Twitter

Miss Turcia 2017, Itir Esen, a ramas vineri fara titlu, a doua zi dupa ce a fost incoronata, dupa ce s-a descoperit ca in urma cu doua luni, intr-o postare, si-a comparat menstruatia cu.

Intregul Puerto Rico fara electricitate din cauza uraganului Maria

Uraganul Maria a lasat fara curent electric intreaga Insula din Puerto Rico, pe care locuiesc aproximativ 3,5 milioane de oameni, potrivit oficialilor din cadrul serviciilor pentru situatii de urgenta, conform BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )