Libnet.ro
UNICEF

22:30

Caru' cu vedete: EL a dezvirginat-o pe Simona Halep! S-a iubit cu antrenorul; Imagini cu cel mai tanar multimilionar din Romania: are 22 de ani si o avere de 22 milioane euro; Dani Otil isi deschide restaurant de fite in centrul Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Caru

O moldoveanca fierbinte face senzatie la Big Brother Spania. O tanara de 26 de ani a creat o adevarata revolutie in casa Big Brother, unde sunt cazati concurentii de la show-ul de televiziune. Loredana si-a anulat un show pe nepusa masa. Lovita in Sentimente de un partid politic! Loredana si-a anulat un concert din cele doua pe care le-a trambitat la Sala Palatului pentru saptamana viitoare. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, alaturi de Gareth Bale si James Harden. Cum a ajuns romanca in compania acestor vedete

Simona Halep incheie anul 2016 pe locul 4 in clasamentul mondial al tenisului feminin si ramane una dintre vedetele acestui sport.

Simona Halep, la un PAS de castigarea ultimului trofeu din 2016

Vesti bune pentru Simona Halep. Tenismena are sanse mari sa termina anul intr-un mod glorios. Ea a fost nominalizata pentru titlul de cea mai frumoasa lovitura a anului. Datorita fanilor care au.

Simona Halep si-a pierdut virginitatea cu... Uite cat a durat relatia dintre cei doi (FOTO)

Inainte de a ajunge in lumina reflectoarelor, la varsta de 18 ani Simona Halep se iubea cu cel care o antrena atunci. Andrei Mendleaeste un fost jucator de tenis, cu care Simona se.

Simona HALEP, intr-un CLIP INCENDIAR: Tenismena, filmata alaturi de atacantul Gareth Bale si baschetbalistul James Harden (VIDEO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep apare alaturi de atacantul galez Gareth Bale de la Real Madrid si de baschetbalistul american James Harden de la Houston Rockets, intr-un nou videoclip publicitar al companiei pr.

Simona Halep poate termina anul 2016 cu o noua distinctie. Care e ultima finala in care concureaza jucatoarea noastra

Simona Halep a castigat trei turnee WTA in 2016 si va termina anul pe locul patru in ierarhia mondiala a tenisului feminin.

VIDEO WTA: Simona Halep, printre nominalizarile finale pentru titlul de lovitura anului

Simona Halep 4 WTA) se afla printre cele patru finaliste pentru titlul de lovitura anului, jucatoarea nascuta la Constanta fiind nominalizata cu o lovitura reusita intr-o partida cu Daria Gavrilova, in turul doi de la Montreal, turneu pe care l-a castigat. Contracandidatele Simonei sunt daneza Caroline Wozniacki, poloneza Agnieszka Radwanska si belgianca Kirsten Flipkens.

Simona Halep este intre nominalizarile finale pentru cea mai frumoasa lovitura a anului

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, daneza Caroline Wozniacki, poloneza Agnieszka Radwanska si belgianca Kirsten Flipkens sunt cele patru nominalizari finale in ancheta pentru cele mai frumoase lovituri ale anului in circuitul profesionist feminin.

Obiectivul suprem este sa castigam turnee de Grand Slam. Darren Cahill, PLANURI marete pentru Simona Halep in 2017

Darren Cahill o va antrena pe Simona Halep pentru noul sezon care va incepe in ianuarie, iar pentru asta, tehnicianul va veni pentru trei saptamani in Romania. Acesta i-a pregatit un.

Darren Cahill da cartile pe fata si explica de ce a fost angajat de Simona Halep

Ai nevoie de foarte multe lucruri ca sa castigi un Grand Slam, a explicat Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )