Libnet.ro
UNICEF

08:32

Caru' cu vedete: Dieta cu care slabeste Anda Adam. Am reusit sa dau jos 6 kilograme intr-o luna; Ce semnificatie are numele ales de Meghan Markle si Printul Harry pentru bebelusul lor; Oana Roman, relatie secreta cu un barbat insurat

Hotnews Hotnews,
 Caru

Miley Cyrus este insarcinata? Mesajul criptic postat de artista. Miley a facut valuri pe internet dupa ce a postat. Cat de serioasa e relatia Ginei Pistol cu Smiley. Cine a dat-o de gol pe vedeta: Vrea sa faca un copil. Smiley si Gina Pistol formeaza unul dintre cele mai. continuă pe Hotnews

Dieta Nalep, cea cu care Anda Adam a slabit 12 kilograme. Mananci orice, cu o singura conditie

Anda Adam este intr-o forma de zile mari si asta se datoreaza sportului pe care il face, dar si dietei pe care o urmeaza. Cantareata a reusit sa slabeasca 12 kilograme in 2 luni cu ajutorul unei diete in care iti este permis sa mananci orice, atata timp cat respecti o singura conditie: renunti complet la sare si zahar.

Anda Adam, DESFIINTATA de Iulia Albu: Pene de STRUTOCAMILA, decolteu la vedere, tapet din BALAURUL MOV... inca o aparitie DEZASTRUOASA! (FOTO)

Anda Adam a ajuns in vizorul Iuliei Albu. LACRIMI PENTRU RONA HARTNER! S-A iNTAMPLAT iN ACEASTA DIMINEATA! FANII SE ROAGA NEiNCETAT Celebrul fashion-editor a criticat in termeni duri una din cele mai.

Anda Adam, afaceri in Dubai?! I s-a propus sa-si vanda costumele de baie intr-o zona de lux

Anda Adam a primit, la trei ani si jumatate de cand si-a lansat colectia de costume de baie, o oferta greu de refuzat.

Dieta-minune a Andei Adam! Vei SLABI vazand cu ochii sase kilograme intr-o luna

Cantareata Anda Adam a slabit sase kilograme in doar o luna, pe baza unei diete chiar simple, pe care o poate respecta oricine si care nu necesita sa cumparati alimente scumpe sau o preparare deosebita a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,288 seconds )