Libnet.ro
UNICEF

10:01

Caru' cu vedete: Dorian Popa, urmarit de Politia Capitalei; Britney Spears s-a facut de rs n timpul unui concert! A uitat unde cnta; Veste bomba la nici 2 ani de la moartea Ilenei Ciuculete! Cornel Gales se insoara. Cine este femeia care l-a facut sa o u

Hotnews Hotnews,
 Caru

Meghan Markle incalca din nou eticheta regala! Ducesa de Sussex a fost victima unei gafe vestentare chiar de ziua ei. Fosta actrita a fost pusa in dificultate de. Tristan Tate, declaratie devastatoare si plina de ironie la adresa Biancai Dragusanu. La cateva ore dupa ce Razvan Botezatu, cel mai bun prieten al Biancai Dragusanu, a dezvaluit ca. continuă pe Hotnews

Dorian Popa, URMARIT DE POLITIE pe strazile Capitalei (VIDEO)

Artistul Dorian Popa a fost lasat fara permis dupa o urmarire cu Politia pe bulevardul Stefan cel Mare, in Bucuresti. Actorul si cantaretul este un impatimit al vitezei si nu este prima data cand.

Ultimul Trib. Marea frica a lui Dorian Popa

Cu grija pentru o eventuala accidentare, dar cu un ochi dupa premiul cel mare, Dorian Popa se pregateste de luptainUltimul Trib, in curand, la Antena 1. in cel de-al treilea trib, cel al.

Politia Capitalei vrea sa faca niste ghiduri de comportament civic

Politia Capitalei a lansat o campanie de consultare publica in urma careia sa elaboreze un ghid de comportament civic. Campania se numeste impreuna respectam ordinea publica si se adreseaza atat cetatenilor, cat si politistilor. Aceasta este desfasurata in contextul preluarii Romaniei a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, in 2019. Pe data de 24 iulie a fost [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )