Libnet.ro
UNICEF

15:00

Caru' cu vedete: Ce a dus-o pe Andreea Marin la un pas de sinucidere; Cosmina Dobrota a devenit actrita la dorinta mamei sale; Care sunt cel mai bine platiti actori din istoria televiziunii

Hotnews Hotnews,
 Caru

Nikos Vertis, al treilea concert la cererea publicului. La insistentele publicului din Romania, Nikos Vertis 42 de ani), superstarul muzicii grecesti, va sustine al treilea concert live la Sala Palatului. Johnny Depp si-a dat in judecata fosta sotie. Actorul american Johnny Depp 55 de ani) a dat-o in judecata pe fosta lui sotie, actrita Amber Heard 32 de ani), si ii cere daune de zeci de milioane de dolari. continuă pe Hotnews

Ce a dus-o pe Andreea Marin la un pas de sinucidere: A fost cumplit.Nu mai gandesti corect si simti ca vrei sa pui capat acelei suferinte

Fosta prezentatoare TV Andreea Marin 44 de ani) a dezvaluit ca a fost la un pas de sinucidere, insa ceva a facut-o sa constientizeze ca se afla in depresie.

Ce a dus-o pe Andreea Marin la un pas de sinucidere: A fost cumplit.Nu mai gandesti corect si simti ca vrei sa pui capat acelei suferinte VIDEO

Fosta prezentatoare TV Andreea Marin 44 de ani) a dezvaluit ca a fost la un pas de sinucidere, insa ceva a facut-o sa constientizeze ca se afla in depresie.

Andreea Marin, la un pas de SINUCIDERE! DRAMA TERIBILA care a bagat-o in DEPRESIE

Andreea Marin a vorbit despre una din cele mai dificile perioade din viata ei, atunci cand a fost la un pas de sinucidere.

TRAGEDIE in showbiz! DEPRESIA a impins-o pe ANDREEA MARIN la SINUCIDERE! S-a OTRAVIT cu MEDICAMENTE

Andreea Marin a trecut prin momente extrem de dificile in urma cu ceva timp. Chiar ea a povestit ca a suferit de depresie, dar si cum a scapat de ea. Fosta sotie a lui Stefan Banica Jr. a povestit ca ajunsese.

Lumea mondena nu isi revine din SOC! Andreea Marin, in pragul SINUCIDERII: A luat mai MULTE PASTILE

Andreea Marin nu arata deloc ca are 44 de ani, fiind intr-o forma de invidiat. Vedeta face sport si mananca sanatos, dar in tinerete a folosit pastile pentru a slabi, o decizie care i-a marcat viata.

EMOTII FOARTE MARI pentru Zana Surprizelor, Andreea Marin: Pentru mine acum...

Daca multe vedete din showbizul romanesc prefera sa petreaca Sarbatorile de iarna in strainatate, Andreea Marin a ales Romania.

Problemele care au convins-o pe Andreea Marin sa dea restart organismului

Andreea Marin a trecut printr-o perioada cu multe probleme de sanatate care au convins-o, apeland ulterior la specialisti, sa dea restart organismului. Iata ce a facut.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit, recent, despre problemele sale de sanatate! IMAGINI NECENZURATE CU IUBITA LUI VICTOR SLAV! RALUCA BOMBARDIERA BAGA BARBATII iN BOALA CU ULTIMELE FOTOGRAFII! BIANCA DRAGUSANU A MURIT D.

Soc: Ce s-a intamplat cu inelul purtat pe deget de Zana Surprizelor, Andreea Marin... (FOTO)

Andreea Marin este o femeie puternica si daca ar fi sa fie atacata vreodata, stie cum sa se apere! MAGINI BOMBA CU MIHAELA RADULESCU iN PAT! A FOST PRINSA CU AMANTUL TINEREL! ERA GOALA PUSCA Vedeta.

Bomba! E vorba de Andreea Marin si iubitul tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin iubeste capitala franceza Paris, motiv pentru care a declarat ca poate sta ore in sir la o masa acolo, fara sa se plictiseasca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )