Libnet.ro
UNICEF

18:15

Caru' cu vedete: Fiica lui Johnny Depp, prea sexy la 16 ani; Robbie a jucat alba-neagra cu hotelierii romani; Cine este noul iubit al Mirandei Kerr?

Hotnews Hotnews,
 Caru

Catrinel Menghia - Intr-o rochie de printesa la Milano. Catrinel Menghia filmeaza pentru o noua pelicula, iar unul dintre cadre a fost cu. Andra, David si Maruta - Asteptand-o pe Eva. Venirea pe lume a celui de-al doilea copil al Andrei si al lui Catalin Maruta o fetita pe. continuă pe Hotnews

Johnny Depp, pus la zid dupa ce si-a lasat fiica minora sa pozeze in ipostaze sexy!

Johnny Depp a primit o multime de critici dure dupa ce si-a lasat fiica minora, in varsta de doar 16 ani, sa pozeze sexy in cea mai recenta campanie publicitara a brand-ului Chanel! .

Johnny Depp si Vanessa Paradis, critici in presa straina: Fiica lor de 16 ani a aparut in ipostaze nepotrivite pentru o adolescenta

Johnny Depp si Vanessa Paradis si-au atras critici in presa straina, dupa ce fiica lor in varsta de 16 ani, Lily Rose, a aparut intr-o reclama pentru casa de moda Chanel, informeaza B1 TV. Psihologii si.

Sotia lui JOHNNY DEPP risca 11 ani de iNCHISOARE. Care este motivul

Sotia actorului Johnny Depp, actrita Amber Heard, risca sa faca 11 ani de inchisoare, dupa ce si-a adus ilegal cainii in Australia. Femeia a fost somata sa se prezinte la tribunal in Queensland, in 7 septembrie, .

Emotionant. Johnny Depp, vizita surpriza la copiii bolnavi de cancer

Actorul american Johnny Depp, aflat in vizita in Australia cu ocazia filmarilor la cel de-al cincilea film din franciza Piratii din Caraibe, a facut o vizita surpriza la un spital de copii din orasul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )