Libnet.ro
UNICEF

10:46

Caru' cu vedete: Florin Zamfirescu se retrage de pe scena; Betty cea urata este schimbata complet la 45 de ani; Interviu Vanotek: Oamenilor nu le vine sa creada cand imi asculta piesele ca sunt facute de un roman

Hotnews Hotnews,
 Caru

Kate Middleton si Meghan Markle, aparitie ravasitoare in public. 12 martie a fost o zi importanta pentru familia regala a Marii Britanii. Aceasta s-a reunit pentru slujba de. Oana Roman: Mandra de noua mea silueta. Cat a slabit vedeta. Oana Roman a slabit spectaculos si isi afiseaza cu mandrie noua silueta. De la. continuă pe Hotnews

Florin Zamfirescu se retrage de pe scena, dupa 50 de ani de cariera. Motivul pentru care actorul a luat aceasta decizie

Florin Zamfirescu a luat o decizie radicala, dupa 50 de ani de cariera. Actorul a decis sa se retraga din activitate si a explicat motivele pentru care a luat aceasta hotarare. Acesta va mai urca pe scena doar.

Adio, Florin Zamfirescu! Anuntul FINAL a fost facut: Fanii TEATRULUI romanesc, sfasiati de durere...

La aproape 70 de ani de viata si 50 de ani petrecuti pe scena, Florin Zamfirescu -actor, regizor, profesor si manager de teatru si film - a decis sa se retraga din activitate.

Cine si-o mai aminteste pe Betty cea urata? Actrita este de nerecunoscut la 45 de ani

La sfarsitul anilor 90 si inceputul anilor 2000, intreaga planeta era cuprinsa de fenomenul Betty cea urata, o telenovela care reusea sa fie lider de audienta in mai multe tari, printre care.

Betty cea urata este schimbata complet la 45 de ani. Arata mai bine ca niciodata si a pozat nud

La sfarsitul anilor 90 si inceputul anilor 2000, intreaga planeta era cuprinsa de fenomenul Betty cea urata, o telenovela care reusea sa fie lider de audienta in mai multe tari, printre care si Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )