Libnet.ro
UNICEF

08:45

Caru' cu vedete: Misterul barbatului cu care Marioara Murarescu a avut un baiat; Dezvaluiri cutremuratoare! Ce a facut Adrian Iovan, inainte ca avionul sa se prabuseasca; Ea este vedeta din Romania cu un posterior mai tare ca al lui J.Lo!

Hotnews Hotnews,
 Caru

Asa arata Bianca fara pic de machiaj! Imaginea care a surprins pe toata lumea: Doamne, cat de bine iti sta naturala. Iulia Vantur i-a suflat rivalei in amor si rolul din film! Vedeta s-a batut pentru rolul in filmul indian cu Elli Avram, o fosta iubita a sex-simbolului Salman Khan. continuă pe Hotnews

Marioara Murarescu, un pui de taran din Muscel care privea folclorul ca pe ceva viu

Marioara Murarescu, realizatoare si prezentatoare a emisiunii de televiziune Tezaur folcloric, a murit in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani. Nascuta in sanul unei familii de preoti si caracterizata de un stil patriarhal de viata, Marioara Murarescu a lasat in urma tezaurul unei emisiuni indragite de mii de romani.

Marioara Murarescu a murit. Lumea artistilor este in doliu

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani. Marioara Murarescu era bolnava de foarte multa vreme. Ea a fost supusa, in vara anului.

A murit Marioara Murarescu.

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani. Anul trecut, Marioara Murarescu a fost internata in luna iunie la Sectia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, unde a fost supusa unei interventii de indepartare a unei tumori la coloana vertebrala. Ulterior, realizatoarea TV a fost internata, in luna august la Spitalul Elias din Capitala, pentru continuarea ingrijirilor medicale. Marioara .

ULTIMA ORA Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a murit

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani, transmite Mediafax. Realizatoarea de televiziune era bolnava de foarte multa vreme. Marioara Murarescu a fost realizatoare si prezentatoare a emisiunii de televiziune Tezaur folcloric, difuzata pe TVR.

VIDEO ARHIVA Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a murit

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani, transmite Mediafax. Realizatoarea de televiziune era bolnava de foarte multa vreme. Marioara Murarescu a fost realizatoare si prezentatoare a emisiunii de televiziune Tezaur folcloric, difuzata pe TVR.

Marioara Murarescu va fi inmormantata marti, la Cimitirul Cernica

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu va fi inmormantata, marti, la Cimitirul Cernica de langa Bucuresti. Colegii din Televiziunea Romana, admiratorii si prietenii care vor sa isi ia ramas bun.

Marioara Murarescu, mama folclorului romanesc, a murit la 66 de ani

Indragita realizatoare tv Marioara Murarescu, cea care candva aducea in casele romanilor poate cel mai iubit program folcloric lansat vreodata in Romania, Tezaur Folcloric, a incetat din viata noaptea trecuta, la 66 de ani, dupa o lunga si grea lupta cu cancerul.

Marioara Murarescu, ambasadoarea folclorului romanesc

Marioara Murarescu, care a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani, a fost o ambasadoare a folclorului romanesc, despre care obisnuia sa spuna ca este ceva viu, care ne.

Cum a rezistat Marioara Murarescu cenzurii comuniste

Marioara Murarescu a realizat decenii la rand emisiunea Tezaur folcloric de la TVR, rezistand oricaror presiuni din partea regiului comunist. Sofia Vicoveanca explica acum cum a reusit regretata prezentatoare sa echilibreze tot ceea ce facea in televiziune pentru a multumi atat publicul, cat si exigentele celor de sus.

Marioara Murarescu va fi inmormantata marti, la Cimitirul Cernica

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu va fi inmormantata marti, la Cimitirul Cernica de langa Bucuresti, potrivit unui comunicat remis Mediafax de Televiziunea Romana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )