Libnet.ro
UNICEF

11:30

Caru' cu vedete: Oana Pellea revine dupa zece ani ntr-un serial; Prima imagine cu Antonia dupace s-a spus caar fi din nou nsarcinata; Kendall Jenner, cu sfrcurile la vedere n Paris! S-a vazut tot prin rochia transparenta

Hotnews Hotnews,
 Caru

Cum isi mentine silueta Alina Eremia dupa ce a reusit sa slabeasca peste 10 kilograme. Alina Eremia are un stil de viata destul de. Cristi Borcea devine din nou tata! S-a casatorit astazi cu Valentina Pelinel. Valentina Pelinel, 37 de ani, este insarcinata cu gemeni. continuă pe Hotnews

Coruptie: Zece ani de nchisoare pentru un fost presedinte al Salvadorului

Ex-presedintele salvadorian Elias Antonio Saca a fost condamnat miercuri la zece ani de inchisoare si la rambursarea sumei de 260,7 milioane de dolari, dintr-un total de 301 milioane deturnate pe timpul cat a fost la putere intre 2004 si 2009, transmite AFP.

Dupa 15 ani, un CUNOSCUT hit a fost relansat. Noua versiune a piesei a cucerit fanii din toata lumea si i-a facut sa cante in romana (VIDEO)

Cantaretul Dan Balan a lansat, dupa 15 ani, o noua versiune a melodiei Dragostea din tei. insa, in noul videoclip artistul nu mai apare pe avion alaturi de colegii din O-zone, ci apare alaturi de 100.

LOTO. A castigat o avere la loterie, dar dupa noua ani a aflat ceva cumplit. Cum a fost posibil asa ceva?

A castigat o avere la loterie, dar dupa trei ani a primit o veste devastatoare. Barbatul de 53 de ani este acuzat de frauda pentru castigul de 2. 5 milioane de lire sterline. Edward Putman, 53 de.

Povestea unui business dulce care a iesit in piata dupa cinci ani de underground

Rudy Teianu are 50 de ani si este autodidacta. Din 1991 pana in 2011 a detinut o tipografie impreuna cu un prieten din copilarie. In paralel, a decorat case in ultimii 20 de ani) si a transformat in profesie pasiunea pentru mancare, spune ea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )