Libnet.ro
UNICEF

07:30

Casa Alba anunta Congresul ca nu va participa la audierile de saptamana viitoare

Hotnews Hotnews,
 Casa Alba anunta Congresul ca nu va participa la audierile de saptamana viitoare

Casa Alba a informat vineri Congresul Statelor Unite ca nu va participa la audierile ce urmeaza sa se desfasoare saptamana viitoare in Comisia Judiciara a Camerei Reprezentantilor ca parte a anchetei privind Ucraina, relateaza site-ul agentiei Reuters, conform Mediafax. continuă pe Hotnews

Casa Alba nu va participa la audierile vizand suspendarea lui Trump

Casa Alba a calificat, vineri, ancheta privind suspendarea presedintelui Donald Trump ca fiind complet lipsita de temei si un abuz de putere inainte de termenul stabilit de democratii din Camera Reprezentantilor pentru Casa Alba pentru a anunta daca va participa la procedurile in vederea suspendarii.

Vela, despre o decizie legata de Arafat: E audit la IGSU, saptamana viitoare voi avea concluzia

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat joi, intrebat daca a luat vreo decizie in privinta lui Raed Arafat, ca probabil saptamana viitoare va avea concluzia auditului inceput la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) dupa aparitia filmului din Colectiv.

Vela, despre o decizie legata de Arafat: E audit la IGSU, saptamana viitoare voi avea concluzia. Dupa Colectiv a demisionat Ponta, dupa Caracal, Moga, iar la IGSU a continuat spectacolul extraordinar de imagine

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat joi, intrebat daca a luat vreo decizie in privinta lui Raed Arafat, ca probabil saptamana viitoare va avea concluzia auditului inceput la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) dupa aparitia filmului din Colectiv. El a aminit ca ministrii de Interne si fostul premier Victor Ponta au demisionat dupa tragediile din Apuseni, Colectiv, Caracal, in timp ce la IGSU a continuat sa fie o atmosfera pozitiva si un spectacol extraordinar de imagine, fara ca cineva sa fie preocupat sa descopere cauzele astfel incat astfel de evenimente sa nu mai aiba loc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )