Libnet.ro
UNICEF

13:30

Casa Alba anunta ca a finalizat un proiect de reforma a politiei

Adevărul Adevărul,
Casa Alba anunta ca a finalizat un proiect de reforma a politiei

Casa Alba a anuntat ca a finalizat un proiect de reforma a politiei, o solicitare devenita prioritara in urma mortii afro-americanului George Floyd, asfixiat de un politist in momentul unei arestari. Documentul pregatit de administratia Trump nu ia in calcul o scadere a imunitatii politistilor, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Casa Alba finalizeaza un proiect de reformare a politiei

Casa Alba a anuntat ca a finalizat un proiect in vederea unei reformari a politiei, in urma morrtii afroamericanului George Floyd, asfixiat de politistul alb Derek Chauvin intr-o arestare la 25 mai, la Minneapolis, care a provocat un val de furie in tara, avertizand ca nu ia in calcul o scadere a imunitatii politistilor.

Moartea lui George Floyd. Mai multi alesi democrati au ingenuncheat inainte de a prezenta un proiect de reforma a politiei

Mai multi alesi ai Partidului Democrat au ingenuncheat luni intr-o sala a Congresului Statelor Unite pentru a pastra 8 minute si 46 de secunde de reculegere in memoria lui George Floyd si a altor americani de culoare care si-au pierdut viata in mod nedrept, dupa care au prezentat o propunere de reforma a politiei, transmite AFP.

Scenariul lui Biden: Armata il va da afara pe Trump din Casa Alba, daca nu va recunoaste infrangerea in alegeri

Prezidentiabilul democratilor, Joe Biden, a spus ca, in opinia sa, armata il va escorta pe Donald Trump afara din Casa Alba in scenariul in care acesta va pierde alegerile din noiembrie si va refuza sa recunoasca rezultatul, relateaza Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1981 seconds )