Libnet.ro
UNICEF

06:45

Casa Alba: Coreea de Nord reprezinta o amenintare tot mai mare

Antena3 Antena3,
Casa Alba: Coreea de Nord reprezinta o amenintare tot mai mare

Statele Unite ale Americii si Japonia si-au exprimat duminica ingrijorarea fata de amenintarea serioasa si tot mai mare din partea Coreii de Nord, care a efectuat un nou test cu racheta. continuă pe Antena3

SUA si Japonia au catalogat amenintarea pe care o reprezinta Coreea de Nord drept serioasa si tot mai mare

Statele Unite si Japonia si-au manifestat ingrijorarea fata de amenintarea serioasa si tot mai mare pe care o reprezinta Coreea de Nord, care a lansat vineri o racheta intercontinentala si afirma ca poate sa atinga teritoriul american.

ABC News:CRIZA la Casa Alba. Noul sef de comunicare pleaca dupa doar 10 zile!

Directorul de comunicare al Casei Albe a demisionat, anunta ABC News, pe surse. Stirea este cu atat mai socanta cu cat Anthony Scaramucci preluase functia pe 21 iulie. De atunci, Casa Alba s-a.

SUA: Presedintele Trump l-a inlaturat pe Anthony Scaramucci, dupa doar zece zile ca director de comunicare la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a decis luni seara sa-l inlature pe Anthony Scaramucci din pozitia de director de comunicare, la recomandarea noului sef de cabinet al liderului republican, John F. Kelly. Finantistul Scaramucci si-a petrecut doar zece zile extrem de controversate la conducerea departamentului de comunicare de la Casa Alba, relateaza New York Times.

O noua traditie la Casa Alba: Conferintele de presa vor incepe cu citirea scrisorilor primite de Donald Trump

Echipa de comunicare de la Casa Alba si-a propus sa faca o traditie din lecturarea scrisorilor primite de Donald Trump si a inceput cu misiva unui baietel de noua ani. Momentul i-a surprins si tulburat pe jurnalisti.

Schimbari importante la Casa Alba: Donald Trump a anumit un nou sef de cabinet (FOTO)

Casa Alba are un nou sef de cabinet. Reince Priebus si-a dat demisia din functie, dupa ce presedintele american Donald Trump si-a pierdut increderea in el. in locul sau, a fost numit generalul.

Donald Trump l-a demis pe Reince Priebus din functia de sef de cabinet la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a concediat vineri pe Reince Priebus si l-a numit pe generalul John F. Kelly in functia de sef de cabinet la Casa Alba .

CRIZA LA CASA ALBA: Directorul de comunicare a fost DEMIS. Anthony Scaramucci pleaca dupa doar 10 zile!

Directorul de comunicare al Casei Albe a demisionat, anunta ABC News, pe surse, iar potrivit, New York Times, acesta ar fi fost demis catre presedintele Donald Trump. Stirea este cu atat mai socanta cu.

Romanii au tot mai multi bani in depozite bancare, desi dobanzile incasate sunt tot mai mici. Care este explicatia?

Economiile romanilor in banci cresc constant, de la o luna la alta, in ciuda dobanzilor din ce in ce mai reduse pe care le incaseaza si care, in curand, probabil nu vor mai acoperi inflatia. Cele mai recente date arata ca, in prezent, depozitele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )