Libnet.ro
UNICEF

19:00

Casa din Los Angeles dupa care suspina toata lumea. Iata cat costa

ADPM ADPM,
Casa din Los Angeles dupa care suspina toata lumea. Iata cat costa

Casa din Los Angeles dupa care suspina toata lumea a fost prezentat in cadrul celui mai nou serial/reality show marca Netflix, Selling Sunset! Iata cum arata si, mai ales, cat costa! . continuă pe ADPM

Rapperul Nipsey Hussle impuscat mortal in fata magazinului sau din Los Angeles

Rapperul Nipsey Hussle, nominalizat la premiile Grammy, a fost impuscat si ucis duminica in fata magazinului sau de imbracaminte, in sudul Los Angeles-ului, relateaza Reuters.

Rapperul Nipsey Hussle, impuscat mortal in fata magazinului pe care il detinea in Los Angeles

Rapperul Ermias Davidson Ashedom, cunoscut ca Nipsey Hussle, a fost impuscat duminica in fata magazinului sau din cartierul Hyde Park din Los Angeles.

Momente HORROR la priveghiul rapperului impuscat in Los Angeles! Cel putin 12 persoane au fost ranite intr-o BATAIE GENERALA (VIDEO)

Scene de cosmar la priveghiul rapperului american Nipsey Hussle care a fost ucis in plina strada, duminica, in Los Angeles. Cel putin 12 persoane au fost ranite intr-o altercatie, iar doua dintre acestea sunt.

Isarescu: Vom avea o sedinta, dupa care vom trimite Parlamentului pozitia BNR cu privire la repatrierea aurului. Rezerva e rezerva, nu e investitie. Rezervele iti reduc costurile de finantare

Vom avea o sedinta a CA si vom trimite Parlamentului pozitia BNR cu privire la repatrierea aurului, a spus marti guvernatorul BNR Mugur Isarescu la briefingul de presa care a urmat sedintei de politica monetara. intrebat despre corelatia dintre ROBOR si noua referinta prevazuta in OUG 114/2018, Isarescu a admis ca noile dobanzi s-ar putea situa in jurul facilitatii de creditare 3. 5%), recomandand bancilor sa creasca recompensarea depozitelor.

Reactia incredibila a unui sofer din judetul Gorj, dupa ce a fost prins de politisti cu permisul suspendat. Ce le poate trece prin cap unora

Un tanar de 26 de ani, din judetul Gorj, este cercetat pentru doua infractiuni, in urma unui control efectuat in trafic, pe raza judetului Alba. Stiind ca are permisul de conducere suspendat, acesta le-a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )