Libnet.ro
UNICEF

06:15

Casa din plastic care rezista la cutremure ar putea fi cea mai buna investitie: cat costa

Playtech Playtech,
Casa din plastic care rezista la cutremure ar putea fi cea mai buna investitie: cat costa

In incercarea de a face ceva bun pentru oameni si de a proteja mediul inconjurator in acelasi timp, un inginer a inceput sa creeze case din plastic reciclat cu beneficii importante. Ramon. continuă pe Playtech

Cel mai vechi coniac din lume care a fost vandut la o licitatie

O sticla rara de coniac frantuzesc veche de 258 de ani a fost vanduta la licitatie cu 118. 580 de lire sterline peste 146. 000 de dolari), a anuntat joi pe Twitter casa de licitatii Sothebys din Londra, relateaza dpa, citata de Agerpres. in lume mai exista doar trei sticle din rarul Gautier Cognac 1762, acesta devenind astfel cel mai vechi coniac care a fost vandut la licitatie, a precizat Sothebys.

Prima Universitate de stat din Romania care ofera gratuit laptopuri si tablete pentru studentii admisi anul acesta

Toti bobocii care se vor inmatricula la Universitatea Stefan cel Mare din Suceava USV), in anul academic 2020-2021, vor primi fie un laptop pentru cursurile de zi), fie o tableta pentru cele la distanta). Tot gratuit, studentii vor beneficia de o cartela SIM cu abonament la internet si trafic de date de minimum 50 de GB.

PressOne: Cine sunt si ce vor medicii din Romania care au semnat o scrisoare impotriva legii vaccinarii

Peste 100 de doctori au semnat o scrisoare prin care cer Parlamentului Romaniei sa respinga legea vaccinarii. Jurnalistii de la PressOne i-au contactat pe cativa pentru a intelege cum au ajuns acestia sa faca un apel cu puternice accente antivaccinare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )