Libnet.ro
UNICEF

09:00

O casa din Tara Motilor, inclusa in circuitul turistic al Muzeului satului din Cluj

Adevărul Adevărul,
O casa din Tara Motilor, inclusa in circuitul turistic al Muzeului satului din Cluj

O casa de moti din satul Garda de Sus, datata in 1779, a intrat in circuitul turistic al Muzeului Etnografic al Transilvaniei din Cluj. Muzeul este unul dintre cele mai cunoscute muzee din Europa de Est care a primit in acest an certificatul de excelenta din partea celui mai mare site de specialitate din domeniul recomandarilor turistice, TripAdvisor. com. continuă pe Adevărul

COD GALBEN de vant in mai multe judete din tara.

Judetele din Moldova, precum si Tulcea, se afla sambata, pana la ora 17. 00, sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari de tip nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Astfel, in judetele Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau, Vrancea, Vaslui si Galati, rafalele de vant vor putea atinge 60 de kilometri pe ora si, izolat, 70 de kilometri pe ora. In Tulcea, in special in zona Deltei Dunarii, vantul va avea intensificari ce ar putea depasi, local, 55 de kilometri .

O firma cu actionari chinezi va pune in functiune cel mai mare parc solar din tara

Firma Green Vision Seven, controlata indirect de furnizorul chinez de panouri fotovoltaice Hareon, va pune in functiune in judetul Brasov, pana la sfarsitul acestui an, un parc solar de 82 MW, care ar urma sa fie cea mai mare unitate de acest tip din Romania in functie de capacitatea instalata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )