Libnet.ro
UNICEF

00:07

CASA Liga 1 revine cu prima etapa din 2021

Online Sport Online Sport,
CASA Liga 1 revine cu prima etapa din 2021

Mai devreme ca oricand competitia interna se reia, marti, cu primele meciuri din etapa a 16-a, prima din returul sezonului regular. continuă pe Online Sport

Valeriu Gheorghita anunta ca prima transa din vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna va ajunge, miercuri, in Romania

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca prima transa din vaccinul produs de compania Moderna va ajunge in Romania miercuri. Este vorba despre o.

Prima transa din vaccinul anti-COVID al Moderna ajunge miercuri in Romania

Prima transa din vaccinul anti-COVID al companiei Moderna - al doilea autorizat in Uniunea Europeana, dupa cel al Pfizer BioNTech - va ajunge in Romania miercuri, a anuntat medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania.

Primele campanii fashion din 2021

Cele mai mari case de moda ale lumii au lansat deja primele campanii fashion din 2021. Iata ce modele celebre apar in fotografiile pe care le vom vedea in vitrinele magazinelor, pe panouri publicitare si in paginile tuturor revistelor.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN 2021 Marile banci americane, asteptate sa rascumpere titluri de peste 10 miliarde de dolari

Sfarsitul solid de an din 2020 a pregatit calea pentru ca bancile de top din SUA sa cumpere actiuni proprii de peste 10 miliarde de dolari in primul trimestru din 2021, in masura in care pierderile din imprumuturi din anul pandemiei nu vor fi foarte mari, iar pietele de capital sunt in ascensiune, conform analistilor chestionati de Financial Times.

Primul divort din 2021?! Sotia lui Ilie Nastase, reactie clara dupa ce a fost batuta de fostul sportiv

Ilie Nastase a batut-o pe sotia sa, Ioana, vineri seara, dupa ce fostul tenisment abia se intorsese de la munte. Incidentul s-a petrecut intr-o locatie din Bucuresti. Femeia a chemat de urgenta politia, dar nu a depus plangere. Explicatiile ei si gandurile despre divort. Se lasa cu divort? Reactia Ioanei, sotia lui Ilie Nastase, dupa .

Prima ninsoare din acest an in Bucuresti: 16 copaci cazuti si 10 masini avariate

Zece masini au fost avariate in Bucuresti, dupa ce 16 copaci, 1 stalp si un cablu de electricitate au cazut din cauza ninsorii din ultimele ore, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. Potrivit sursei citate, nu au fost victime.

Sorin Cimpeanu, despre examenele nationale din 2021: Am stabilit ca ele sa se deruleze cu prezenta fizica Teamatica va trebui sa fie adaptata la ceea ce au asimilat elevii

Examenele nationale pentru anul scolar 2020 2021 ar urma sa se desfasoare la datele deja stabilite, insa materia pentru evalurai va fi adaptata in functie de cunostintele asimilate de elevii. Anuntul a .

Harris English castiga la baraj primul turneu al anului in PGA Tour. Golful de calitate se vede din 2021 si in Romania!

Americanul Harris English s-a impus in fata chilianului Joaquin Niemann pentru titlul de la Turneul Campionilor gazduit de traseul Plantatiei din Kapalua, insula hawaiana Maui.

Florin Citu a eliberat din functii mai multi oameni din echipa lui Ludovic Orban

Mai multe decizii de eliberari din functii, semnate de premierul Florin Citu, au fost publicate marti in Monitorul Oficial. Aceste persoane, de la consilieri de stat pana la secretari de stat, au facut parte din echipa guvernamentala a fostului premier Ludovic Orban.

Criza sanitara se vede si-n veniturile romanilor: Doar 4 din 10 mai pot pune bani deoparte

Epidemia de coronavirus nu a lovit crunt doar sistemul sanitar, ci si economia. Iar efectele se vad inclusiv in buzunarele romanilor. Daca inainte doua treimi dintre romani reuseau sa economiseasca fie si.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )