Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa Mitei Biciclista a fost renovata. Cum arata acum locuinta celei mai cunoscute prostituate din Romania

Playtech Playtech,
Casa Mitei Biciclista a fost renovata. Cum arata acum locuinta celei mai cunoscute prostituate din Romania

In perioada interbelica a Bucurestiului exista un personaj feminin aparte. Maria Mihaescu, una din cele mai cunoscute curtezane din Micul Paris, era recunoscuta pentru excentritatile sale. Si-a atras celebra proecla de Mita Biciclista dintr-un singur motiv. La vremea respectiva era singura femeie care se plimba pe bulevardele Bucurestiului, cu bicicleta. Mita Biciclista, legenda Bucurestiului interbelic . continuă pe Playtech

FOTO Casa celei mai cunoscute curtezane din Romania, Mita Biciclista, a fost renovata. Cum arata acum locuinta istorica

Mita Biciclista este cea mai cunoscuta curtezana din Romania, iar porecla sa vine de la faptul ca ea strabatea adesea Calea Victoriei pe bicicleta. Acum, casa sa din Piata Amzei, de unde adesea isi pornea calatoriile pe cel mai circulat bulevard al Capitalei, a fost renovata.

Cum arata acum actorii din Dr. Quinn. Timpul parca s-a oprit in loc pentru Jane Seymour si Joe Lando

In 1993, romanii consumau de zor serialul american Dr. Quinn. La aproape 30 de ani distanta, unii dintre actorii care au dat viata personajelor pot fi cu greu recunoscuti, in timp ce pentru altii parca s-a oprit timpul in loc, de exemplu, pentru Jane Seymour si Joe Lando. Jane Seymour si Joe Lando, la fel .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )