Libnet.ro
UNICEF

14:00

Casa de moda Burberry, in centrul unui scandal din cauza folosirii blanurilor naturale

România Liberă România Liberă,
Casa de moda Burberry, in centrul unui scandal din cauza folosirii blanurilor naturale

Casa de moda Burberry se afla in centrul unui scandal la nivel international, din cauza ca foloseste blanuri naturale in colectiile sale, dupa ce organizatia pentru drepturile animalelor Vier Pfoten Four Paws) a lansat o campanie impotriva acestui brand britanic de lux, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Scandal in lumea modei: Burberry, in centrul unui scandal din cauza folosirii blanurilor naturale

Casa de moda Burberry se afla intr-un plin scandal din cauza faptului ca foloseste blanuri naturale in colectiile sale.

SCANDAL. Brandul de moda Mango sufera din cauza unei camasi naziste

Retailerul spaniol de moda Mango se afla in centrul unui scandal cauzat de lansarea pe piata a unei camasi pentru femei al carei imprimeu se aseamana cu insemnele trupelor SS comandate de Adolf Hitler, potrivit huffingtonpost. co. uk, citat de Mediafax.

Peste 500 de accidente rutiere, produse intr-o singura zi in Moscova din cauza unei reclame sexi

Un numar de 517 accidente rutiere au avut loc la Moscova, intr-o singura zi, din cauza unei reclame sexi cu doi sani dezgoliti si mameloanele acoperite cu o banda albastra pe care se putea citi sloganul Ei.

Bucuresti. O fetita de 4 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 3

O fetita de 4 ani si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 3 al Bucurestiului. Incidentul a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 8.

Un copil de 4 ani A MURIT dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din Capitala

Un copil de 4 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei. Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, a explicat, in direct la Antena 3, ca micutul a fost gasit.

Mai multi elevi ai unui liceu din Capitala au fost raniti dupa ce un calorifer a cazut peste ei

Mai multi elevi ai unui liceu din Capitala au fost raniti dupa ce un calorifer a cazut peste ei. Copiii au fost dusi de urgenta la spital. Trei elevi de la Liceul Grigore Moisil din Capitala au fost raniti.

PANICA in fata Pentagonului, din cauza unei suspiciuni de Ebola

Pasagerii unui autobuz au fost plasati patru ore in carantina dupa ce unei femei revenite recent din Africa i s-a facut rau intr-o parcare din fata sediului Departamentului american al Apararii, la Washington.

Sindicalistii Romaniafilm incep protestele din cauza degradarii cinematografelor

Membrii Sindicatului Liber Romaniafilm se vor afla, de luni, pe perioada nedeterminata, in cinematograful Bucuresti din Capitala, ca sa atraga atentia asupra situatiei dezastruoase in care se afla cinematografele de stat din tara noastra, potrivit unui comunicat al sindicatului trimis astazi redactiei.

Lufthansa anuleaza 1.500 de zboruri din cauza grevei pilotilor

Lufthansa, cea mai mare companie aeriana din Europa, anuleaza 1. 500 de zboruri de luni si marti ca urmare a unei noi greve anuntate de pilotii companiei, masura care va afecta 200. 000 de pasageri, relateaza.

Judecatorul Stan Mustata, dezvaluiri in fata instantei: Am fost arestat din cauza dosarului Telepatia

Judecatorul Stan Mustata face dezvaluiri incredibile in fata instantei. Mustata sustine ca arestarea sa are drept cauza dosarul Telepatia. Stan Mustata: De la dosarului lui Dan Voiculescu a plecat judecarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )