Libnet.ro
UNICEF

13:31

Casa de Pensii o contrazice pe Raluca Pruna. Cea mai mare pensie din Justitie este de 41.000 de lei, nu 100.000, cat afirmase

Hotnews Hotnews,
 Casa de Pensii o contrazice pe Raluca Pruna. Cea mai mare pensie din Justitie este de 41.000 de lei, nu 100.000, cat afirmase

Niciun magistrat din Romania - judecator sau procuror - nu primeste o pensie de serviciu de peste 100. 000 lei, cum afirmase in urma cu cateva zile Ministrul Justitiei, Raluca Pruna. Oficialii ai Casei de Pensii din Romania au declarat pentru Stirile Pro TV ca cea mai mare pensie a unui fost magistrat de la noi se ridica la aproape 41. 000 de lei. Surse din Ministerul Justitiei au explicat anterior pentru HotNews. ro care a fost mecanismul prin care anumiti magistrati au ajuns sa incaseze legal pensii de 1 miliard de lei vechi fiecare 22. 000 euro). continuă pe Hotnews

Cea mai mare comuna din Romania, cu peste 30.000 de locuitori, are propriul serviciu de evidenta a persoanelor

Cea mai mare comuna din Romania - Floresti din judetul Cluj - va avea peste o saptamana propriul Serviciu Public de Evidenta a Persoanelor. Serviciul va deservi 30. 279 de cetateni ai comunei Floresti si ai satelor apartinatoare, care nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze in Cluj-Napoca pentru obtinerea unui nou act de identitate.

Informare meteo: Ploile revin in cea mai mare parte a tarii. La munte, lapovita si ninsoare

Meteorologii anunta alte trei zile de vant, ploi si ninsori la munte, incepand cu dimineta zile de marti, 11 octombrie. Ploile vor fi abundente la inceput in jumatatea sudica a teritoriului, iar incepand din a doua parte a zilei de marti mai ales in est, sud-est si la munte.

INTERVIU Tora Vasilescu, actrita: M-au criticat de parca avortul meu a fost cea mai mare crima

Actrita Tora Vasilescu 65 de ani) povesteste cum a luat premii pentru recitare in copilarie, cum si-a ajutat parintii si cum s-a confruntat cu decretul din 1966, care interzicea avortul. isi aminteste si de momente nostime de la filmari si de la repetitii.

Cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia si-a filmat reclama la Sighisoara

Reclama pentru cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia s-a filmat la noi in tara, la Sighisoara, potrivit sighisoaraonline. com. Migros este cea mai mare companie de retail din Elvetia, cel mai.

Publicitate excelenta a Romaniei peste hotare: Cel mai mare lant de supermarket din Elevetia si-a filmat reclama in Sighisoara (VIDEO)

Migros, cea mai mare companie de retail din Elvetia, a fost filmata la Sighisoara. Onoarea pentru oras si pentru tara noastra este cu atat mai mare cu cat compania face parte dintre cei mai mari.

Camera Deputatilor dezbate, marti, cea de-a doua motiune simpla pe justitie indreptata impotriva ministrului Raluca Pruna

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Raluca Pruna, depusa de PSD, va fi dezbatuta si votata marti in plenul Camerei Deputatilor, a decis luni Biroul Permanent al Camerei, prima motiune ce o viza pe Pruna fiind initiata de ALDE si respinsa in luna aprilie a acestui an.

PSD intentioneaza sa depuna o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Raluca Pruna

PSD intentioneaza sa depuna o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Raluca Pruna, chiar daca nu va fi bagata in seama de domnul prim ministru, ca si cea de pe Agricultura, a declarat duminica seara presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3. Mi se pare foarte grav ca un membru al Guvernului Romaniei afirma public ca a mintit CEDO, a adaugat Dragnea.

UPDATE: Motiunea simpla pe Justitie care o vizeaza pe Raluca Pruna nu va mai fi dezbatuta marti. Sedinta deputatilor s-a amanat din lipsa de cvorum

Deputatii dezbat, marti, incepand cu ora 14. 30, motiunea simpla Si minciuna poate sa ucida, depusa de PSD impotriva ministrului Justitiei, Raluca Pruna.

VIDEO Raluca Pruna in sedinta CSM: Am mintit la CEDO spunand ca am asigurat buget pentru 7 penitenciare. Erau niste bune intentii, in realitate in buget nu avem acesti bani

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat in sedinta de joi a CSM ca a mintit la Curtea Europeana a Drepturilor Omului ca dispune de un buget de aproape un miliard de euro pentru 7 penitenciare, in conditiile in care Guvernul nu are aceasta suma in buget, potrivit Mediafax. Astea erau niste bune intentii. Asa s-a intamplat si cu investitiile. Pe mine nu ma costa nimic si pe niciun ministru sa facem o foaie foarte frumoasa, sa spunem ca ne trebuie doua miliarde de euro ca noi sa avem o infrastructura de top in Romania, dar cata vreme nu ai acoperire in buget, lucrurile astea nu se vor intampla, a spus Raluca Pruna.

Deputatii dezbat, marti, o motiune simpla pe Justitie care o vizeaza pe Raluca Pruna

Deputatii dezbat, marti, incepand cu ora 14. 30, motiunea simpla Si minciuna poate sa ucida, depusa de PSD impotriva ministrului Justitiei, Raluca Pruna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )