Libnet.ro
UNICEF

13:30

Casa de pensii: fenomenul care ar afecta 5 milioane de pensionari. S-a intamplat in august cu peste 950.000 de romani

Playtech Playtech,
Casa de pensii: fenomenul care ar afecta 5 milioane de pensionari. S-a intamplat in august cu peste 950.000 de romani

Casa de Pensii a facut anuntul. S-a intamplat in luna august cu peste 950. 000 de romani, iar fenomenul ar putea afecta 5 milioane de pensionari. Anuntul facut de Casa de Pensii Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca aproape 950. 000 de batrani au primit indemnizatia sociala pentru pensionari in luna august. Din totalul beneficiarilor . continuă pe Playtech

Salarii 2020. E oficial, vestea care intereseaza milioane de romani. Anuntul lui Orban

Desidentii guvernamentali, cel putin in ultima perioada, ies cu declaratii populiste, menite sa credem ca o vom duce mai bine. Ministrul Finantelor anunta ca stam prost cu bugetul, acum aflam de noi modificari a salariului minim pe economie. E oficial, vestea care intereseaza milioane de romani Salarii mai mari sau inghetate, a fost tema principala .

Cum a dat foc la casa un barbat care incerca sa omoare o musca. Romani, atentie sa nu faceti ca el!

Un barbat in varsta de 80 de ani si-a dat foc la casa incercand sa omoare o musca. Acesta se pregatea sa ia cina, dar bazaitul unei muste care nu-l lasa in pace a inceput sa-l enerveze. Cum si-a dat foc la casa un barbat, incercand sa omoare o musca Barbatul francez s-a inarmat cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )