Libnet.ro
UNICEF

07:30

Casa primarului din Baia Mare a fost sparta

Antena3 Antena3,
Casa primarului din Baia Mare a fost sparta

Persoane necunoscute au intrat in casa primarului din Baia Mare, Catalin Chereches. Desi operatiunea a durat cateva ore, din casa nu s-a furat nimic. Pare ca persoanele erau specializate deoarece au decuplat. continuă pe Antena3

Ambulanta implicata intr-un accident rutier in Baia Mare. Au fost avariate 5 masini

O ambulanta aflata in misiune a fost implicata azi dimineata intr-un accident de circulatie care s-a produs pe bulevardul Traian din Baia Mare.

A fost prins suspectul de crima din Baia Mare. Un barbat si o femeie au fost injunghiati in cartierul Garii

Presupusul autor al crimei din cartierul Garii din Baia Mare a fost identificat de catre anchetatori. Barbatul, in varsta de 41 de ani, a fost internat la Spitalul municipal Sighetu Marmatiei, in vederea efectuarii expertizei medico-legale psihiatrice.

Cazul crimei conjugale din Baia Mare. Anchetatorii spera ca femeia care si-ar fi ucis sotul sa isi revina din coma pentru a reface firul evenimentelor

Anchetatorii care investigheaza crima conjugala petrecuta pe strada Petre Dulfu din Baia Mare au o misiune dificila. Pentru a putea pune cap la cap sirul evenimentelor, acestia trebuie sa o audieze pe sotia barbatului ucis, doar ca femeia se afla in cotinuare in coma, internata la Terapie Intensiva.

Detalii tulburatoare ale crimei din Baia Mare. La o zi dupa ce-a implinit 14 ani, si-a gasit parintii intr-o balta de sange

Amanunte tulburatoare ies la iveala in cazul crimei de pe strada Petre Dulfu din Baia Mare. intoarsa de la scoala, o adolescenta de 14 ani si-a gasit parintii intinsi pe podea si plini de sange.

Catalin Chereches, CALCAT de hoti: Poate s-au grabit cei de la DNA, au vrut sa puna niste microfoane prin casa

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost calcat de hoti. Talharii au intrat in casa edilului fara insa a sustrage niciun bun. Acest lcuru l-a pus pe ganduri pe primar, care crede ca aici este mana.

O femeie si-a gasit omorat fiul pe care nu reusea sa-l contacteze de cateva zile. Alaturi de barbat, a fost descoperita moarta si femeia cu care se mutase recent

Un barbat si o femeie au fost descoperiti morti in dimineata zilei de luni, 4 martie, intr-un apartament situat in cartierul Garii din Baia Mare. Cadavrele prezentau multiple urme de injunghieri. Este al doilea caz inregistrat cu suspiciunea de crima intr-o singura zi in resedinta de judet a Maramuresului.

O femeie si-a gasit omorat fiul pe care nu reusea sa-l contacteze de cateva zile. Alaturi de el a fost descoperita moarta si femeia cu care se mutase recent

Un barbat si o femeie au fost descoperiti morti in dimineata zilei de luni, 4 martie, intr-un apartament situat in cartierul Garii din Baia Mare.

Baia Mare, oras sub teroare. Trei persoane au fost ucise in casele lor, iar o a patra este in coma

Incidente socantein Baia Mare, luni dimineata. Un barbat a fost ucis, iar sotia acestuia se afla in coma la spital. intr-o alta parte a orasului, intr-o locuinta, au fost gasiti fara viata un.

Trei oameni au fost ucisi la Baia Mare dupa un scenariu identic in interval de cateva ore. Politia a decretat alerta de gradul zero pentru prinderea asasinului

Doi barbati si o femeie au fost gasiti morti la Baia Mare in dimineata zilei de luni, 4 martie. Politistii spun ca au fost ucisi prin injunghiere, dupa un scenariu identic.

Trei oameni au fost ucisi la Baia Mare in interval de cateva ore. Politia a decretat alerta de gradul zero

Doi barbati si o femeie au fost gasiti morti la Baia Mare in dimineata zilei de luni, 4 martie. Politistii nu stiu inca daca este vreo legatura intre cazuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )