Libnet.ro
UNICEF

10:15

Casa Regala explica: Retragerea titlului Principelui Nicolae NU este o pedeapsa

Antena3 Antena3,
Casa Regala explica: Retragerea titlului Principelui Nicolae NU este o pedeapsa

Retragerea titlului principelui Nicolae nu este o pedeapsa, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, dupa ce acesta a observat comportamentul nepotului sau in public si in privat,. continuă pe Antena3

Casa Regala: Retragerea titlului principelul Nicolae NU este o pedeapsa

Retragerea titlului principelui Nicolae nu este o pedeapsa, ci o decizie a Regelui pentru viitor, dupa ce acesta a observat comportamentul nepotului sau in public si in privat, a precizat consilierul personal al familiei regale Ion Luca Vlad.

Consilier al casei regale explica de ce Regele Mihai l-a exclus pe favoritul sau din linia de succesiune la tron: Nepotrivire de idei intre idealurile principelui Nicolae si privatiunile cerute de apartenenta la Casa Regala. Proiectele de ecologie, tiner

Un consilier al Casei Regale a declarat luni pentru Digi24 ca retragerea titlului de Principe al Romaniei nu a fost o pedeapsa pentru Principele Nicolae, iar acesta a fost in asentiment cu Regele Mihai cand suveranul Casei Regale l-a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei. Ioan Luca Vlad, consilier privat onorific al familiei regale pe probleme internationale, a spus ca Principele nu s-a adaptat la rigorile cerute de pozitia ocupata.

Eveniment major la Casa Regala: Regele Mihai l-a exclus pe nepotul sau, principele Nicolae, din linia de succesiune la tron. Familia Regala si societatea romaneasca vor avea nevoie de o carmuire sub semnul modestiei, bine cumpanita, cu principii morale

Regele Mihai a semnat la 1 august un document prin care i-a retras nepotului sau Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de Principe al Romaniei si calificativul de Alteta Regala, anunta secretariatul Casei Regale intr-un comunicat. De asemenea, Regele l-a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei, in conditiile in care Printul Nicolae era al treilea mostenitor al tronului. Decizia stranie nu este motivata, dar Regele Mihai spune ca Familia Regala si societatea romaneasca vor avea nevoie de o carmuire sub semnul modestiei, bine cumpanita, cu principii morale, respect si mereu cu gandul la ceilalti. De notat ca in interiorul Casei Regale era de notoritate relatia rece dintre Principele Nicolae si Printul Radu Duda, sotul Principesei Margareta matusa lui Nicolae). Ora 17. 11: Un consilier al Casei Regale a declarat pentru Digi24 ca retragerea titlului nu a fost o pedeapsa pentru Principele Nicolae, iar acesta a fost in asentiment cu Regele Mihai. Ioan Luca Vlad, consilier privat onorific al familiei regale pe probleme internationale, a spus ca Principele nu s-a adaptat la rigorile cerute de pozitia ocupata. Vezi in articol care este in acest moment Linia de succesiune la Tron.

Cum explica Familia Regala excluderea principelui: pleaca Nicolae in Kenya?

Retragerea titlului principelui Nicolae nu este o pedeapsa, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, dupa ce acesta a observat comportamentul nepotului sau in public si in privat, decizia fiind luata in asentiment, a explicat consilierul personal.

Retragerea Principelui Nicolae - auto-decapitarea posibilei monarhii romanesti?

In ce masura mai poate oferi familia regala o alternativa politica Romaniei secolului XXI; in conditiile in care regele i-a retras nepotului sau, Nicolae, titlul si dreptul potential la tron?.

Motivul excluderii Principelui Nicolae din linia de succesiune la Coroana Romaniei

Presedintele Institutului pentru Memoria Exilului Romanesc, Dinu Zamfirescu, a comentat, in editia de luni a emisiunii Esential, decizia Majestatii Sale Regelui Mihai de a-i retrage titlul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )