Libnet.ro
UNICEF

09:15

Casa Regala neaga dezvaluirile monahului Caliopie despre starea de sanatate a Regelui Mihai: Afirmatiile sunt false

Hotnews Hotnews,
 Casa Regala neaga dezvaluirile monahului Caliopie despre starea de sanatate a Regelui Mihai: Afirmatiile sunt false

Casa Majestatii Sale a luat cunostinta cu dezamagire de afirmatiile si speculatiile aparute in cateva publicatii, legate de starea de sanatate a Regelui Mihai I si atesta ca declaratiile Protosinghelul Caliopie sunt neadevarate, se arata intr-un comunicat de presa citat de agentia Mediafax. continuă pe Hotnews

Casa Regala revine cu precizari: Regele Mihai, in stare stabila. Orice alte afirmatii, speculatii sau supozitii sunt neadevarate (VIDEO)

Dupa speculatiile din ultima perioada, privind starea de sanatatea a Regelui Mihai, Casa Regala reactioneaza si anunta ca acesta are o stare de sanatate stabila. Orice alte afirmatii sau supozitii.

Casa Regala infirma speculatiile din presa legate de starea de sanatate a Regelui Mihai. Cum se simte Maiestatea Sa

Regele Mihai are actualmente o stare de sanatate stabila, este intr-un moment de mare durere sufleteasca, dar se afla inconjurat de dragostea si respectul tuturor si este ingrijit cu impecabil profesionalism de medicii curanti, informeaza luni Biroul de presa al Majestatii Sale, intr-un comunicat transmis AGERPRES.

Ciolos a discutat cu ministrul francez al Apararii despre starea NATO si combaterea terorismului

Prim-ministrul Dacian Ciolos s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu ministrul francez al Apararii, Jean-Yves Le Drian, si au discutat despre materializarea deciziilor luate in cadrul Summit-ului NATO de la Varsovia privind intarirea flancului estic al Aliantei si a securitatii la Marea Neagra, dar si despre combaterea terorismului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )