Libnet.ro
UNICEF

13:45

Casa Regala pune la dispozitie spatii de cazare la Peles pentru persoanele nevoite sa intre in carantina

Hotnews Hotnews,
 Casa Regala pune la dispozitie spatii de cazare la Peles pentru persoanele nevoite sa intre in carantina

Casa Regala anunta ca va pune gratuit la dispozitia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta spatii individuale de cazare in unitatile hoteliere si vilele de pe Domeniul Regal Peles, pentru persoanele care vor fi nevoite sa stea in carantina. continuă pe Hotnews

Casa Regala ofera gratuit 53 de spatii individuale de cazare de pe Domeniul Regal Peles, pentru romanii nevoiti sa stea in carantina

Casa Regala a Romaniei a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca va pune gratuit la dispozitia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta 53 de spatii individuale de cazare in unitatile.

Decizie neasteptata la Casa Regala! Regina Elisabeta a plecat din Palatul Buckingham. Unde s-a mutat

Criza coronavirusului nu tine cont de rang, astfel ca Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii 93 de ani), a parasit, joi, Palatul Buckingham si s-a mutat la Castelul Windsor, situat la vest de Londra. 000 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 sunt estimate in Marea Britanie. Regina Elisabeta a parasit Palatul Buckingham .

Casa Regala a Romaniei ofera gratuit spatii de cazare pentru izolarea persoanelor suspecte de COVID 19

Familia Regala a Romaniei a anuntat ca ofera mai multe spatii de cazare aflate in untatile hotelirere de pe Domeniul Regal din Sinaia pentru persoanele care vor avea nevoie de carantina in urmatoarea perioada.

Arhiepiscopia Clujului ofera hrana celor izolati si pune la dispozitie 340 de locuri pentru carantina

Cele patru cantine sociale ale arhiepiscopiei ofera gratuit, la cerere, hrana la domiciliu pentru persoanele varstnice si bolnave aflate in autoizolare. Arhiepiscopia pune la dispozitie si spatii pentru carantina, potrivit Basilica. ro si RadioRenasterea. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )