Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casatorie inedita in Romania. Un pilot din Iasi s-a insurat cu aleasa inimii sale la bordul unui avion

Antena3 Antena3,
Casatorie inedita in Romania. Un pilot din Iasi s-a insurat cu aleasa inimii sale la bordul unui avion

Casatorie inedita in Romania. Un pilot din Iasi s-a insurat cu aleasa inimii sale la bordul unui avion. Cununia a fost oficiata chiar de comandantul aeronavei iar la evenimentul special au participat atat rud. continuă pe Antena3

Faze tari: De ce au nceput fermierii sa-si scaneze oile la tomograf; Un pilot din Iasi s-a nsurat chiar la bordul avionului companiei la care lucreaza; A fost inventata cafeaua de broccoli

Reactia unei maimute atunci cand stapanul ei este incatusat de politie. Politistii care l-au arestat pe un suspect de furt din Florida s-au ales cu inca o problema de rezolvat. Bateria care dureaza cinci ani si adezivul-plastelina, inventii premiate in Franta. O inventatoare americana a prezentat la salonul desfasurat in apropierea Parisului bateriile cu o.

O tanara din Iasi a bagat groaza in vecini. Ce face ore in sir intr-o masina parcata in fata blocului

O tanara din Iasi a bagat groaza in vecini petrecand perioade lungi de timp intr-o masina parcata in fata blocului. Tanara este inconjurata cu jucarii de plus. Ea locuieste efectiv intr-o.

Gest incredibil facut de doi politisti din Iasi! Au devenit eroi peste noapte (VIDEO)

Gest uluitor facut de doi politisti de la Rutiera din Iasi, in timp ce se deplasau pe un bulevard din oras, agentii au observat pe carosabil un catel accidentat de un autovehicul. Oamenii legii nu au stat.

Participantii la mitingul PSD care au venit din Iasi au umplut de mesaje trenul care ii aducea in Bucuresti

Doua vagoane dintre cele sapte ale trenului pe distanta Iasi - Bucuresti au fost ocupate in intregime de catre simpatizantii PSD care veneau in Capitala pentru a participa la mitingul din Piata.

Romania, legata din nou de Canada: Primul zbor direct, din ultimii 10 ani, a aterizat cu succes pe Aeroportul Otopeni

Dupa 10 ani de pauza, romanii pot merge din nou in Canada fara a mai fi nevoiti sa astepte cu orele pentru escala. Primul zbor care a efectuat zborul direct pe ruta Montreal- Bucuresti a aterizat cu bine,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )