Libnet.ro
UNICEF

19:30

Casele de pariuri il considera mare favorit pe Iohannis in turul doi Ce cota are Dancila

Hotnews Hotnews,
 Casele de pariuri il considera mare favorit pe Iohannis in turul doi Ce cota are Dancila

Cotele oferite de o casa de pariuri pentru turul doi al alegerilor prezidentiale il prezinta pe Klaus Iohannis drept mare favorit, Viorica Dancila fiind la mare distanta de acesta. continuă pe Hotnews

Iohannis e mare favorit la casele de pariuri in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cat castigi daca pariezi pe Dancila

Au mai ramas doar trei zile pana la turul doi al alegerilor prezidentiale 2019, iar casele de pariuri il dau mare favorit pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. Viorica Dancila a primit o cota uriasa din partea bookmakerilor. Cei care pariaza pe candidatul PSD pot castiga de opt ori mai mult in cazul in care Dancila .

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

IOHANNIS: Daca voi reusi in turul doi al alegerilor, vom avea si presedintele si premierul din PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la Zagreb, unde a participat la reuniunea sefilor de stat si de guvern din cadrul Partidului Popular European PPE), ca, daca va reusi sa castige alegerile, la final de an, Romania va fi reprezentata in PPE si de premier si de presedinte, iar influenta Romaniei va fi considerabil mai buna.

Iohannis: Daca voi reusi in turul doi al alegerilor, vom avea si presedintele si premierul din PNL, iar influenta Romaniei va fi considerabil mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la Zagreb, unde a participat la reuniunea sefilor de stat si de guvern din cadrul Partidului Popular European PPE).

LUDOVIC ORBAN: Pe analizele noastre, in turul doi prezenta la vot este cel putin egala cu cea din turul unu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, din analizele sociologice facute de partid, prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale va fi cel putin egala cu cea din turul intai, iar Klaus Iohannis este preferat chiar si de catre cei care nu s-au decis inca daca vor vota in turul al doilea.

Orban: Pe analizele noastre, in turul doi prezenta la vot este cel putin egala cu cea din turul unu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, din analizele sociologice facute de partid, prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale va fi cel putin egala cu cea din turul intai, iar Klaus IOhannis este preferat chiar si de catre cei care nu s-au decis inca daca vor vota in turul al doilea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )