Libnet.ro
UNICEF

01:06

Casele de pariuri o dau castigatoare pe Hillary Clinton

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Casele de pariuri o dau castigatoare pe Hillary Clinton

Candidatul democrat Hillary Clinton va deveni prima femeia care va castiga alegerile prezidentiale ce se desfasoara astazi in SUA, urmand sa-l invinga in mod decisiv pe republicanul Donald Trump, scrie presa din SUA, mentionand ca victoria lui Clinton va fi similara cu cea a lui Barack Obama, din 2012. continuă pe Ziarul Bursa

Alegerile prezidentiale din SUA: Hillary Clinton conduce sondajele, cu cinci puncte procentuale, cu o zi inainte de vot

Cu o zi inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, candidatul democrat Hillary Clinton are cu cinci puncte procentuale mai mult decat contracandidatul sau republican Donald Trump, potrivit datelor unui ultim sondaj al ABC/Washington Post.

WikiLeaks prezinta date din mesajele e-mail ale lui Hillary Clinton, despre care sustine ca vor avea un impact major

Organizatia pentru transparenta WikiLeaks prezinta o lista cu cele mai importante informatii continute in emailurile echipei de campanie a lui Hillary Clinton, in contextul in care candidatul democrat este acuzat ca a utilizat un server privat in calitatea de secretar de Stat al SUA.

Alegerile prezidentiale din SUA: Hillary Clinton conduce sondajele, cu cinci puncte procentuale

Cu o zi inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, candidatul democrat Hillary Clinton are cu cinci puncte procentuale mai mult decat contracandidatul sau republican Donald Trump, potrivit datelor unui ultim sondaj al ABC/Washington Post.

Alegeri SUA Sondaj NBC - Wall Street Journal: Hillary Clinton, in fata lui Donald Trump cu 4 procente

Candidatul democrat la prezidentialele din SUA Hillary Clinton este cu 4 procente in fata lui republicanului Donald Trump in intentiile de vot, potrivit unui sondaj NBC- Wall Street Journal, publicat duminica, informeaza Reuters.

SUA: FBI a decis ca emailurile lui Hillary Clinton nu o incrimineaza cu nimic. Donald Trump: Ea este protejata de un sistem fals

FBI isi mentine recomandarea de nepunere sub acuzare a candidatului democrat la presedintia SUA, Hillary Clinton, pentru folosirea unui server privat in perioada mandatului de secretar de Stat. FBI a.

Alegeri SUA: FBI anunta ca nu a descoperit nimic ilegal in urma anchetei privind e-mailurile lui Hillary Clinton

Biroul Federal de Investigatii a informat Congresul, printr-o scrisoare transmisa duminica, in legatura cu concluziile din ancheta privind e-mailurile private ale candidatului democrat la Casa Alba Hillary Clinton, anuntand ca nu si-a schimbat concluziile fata de investigatia precedenta si nu a gasit nimic ilegal, scrie New York Times. Anuntul FBI vine cu doua zile inaintea alegerilor prezidentiale din Stalele Unite.

Scheletele din dulapul lui Hillary Clinton: Fundatia Clinton confirma ca a primit un milion de dolari de la Qatar cand Hillary era secretar de stat

Fundatia Clinton a confirmat ca a acceptat un cadou de un milion de dolari din Qatar fara a informa Departamentul de Stat in perioada in care Hillary Clinton era secretar de stat al SUA, chiar daca ea s-a angajat sa permita agentiei revizuirea sprijinului nou sau semnificativ primit de fundatie din partea guvernelor straine, transmite Reuters.

VIDEO! Jay Z si Beyonce, concert gratuit pentru Hillary Clinton in Ohio!

Mai sunt doar doua zile pana cand America isi va alege urmatorul Presedinte, iar starurile sar in ajutorul lui Hillary Clinton. Jay Z si Beyonce au sustinut un concert gratuit in Ohio, vineri seara, incercand sa-i determine pe cei 13. 000 de persoane din public sa voteze cu Hillary.

FOTO + VIDEO. Alegeri pentru Casa Alba. Peste 145 de milioane de americani isi aleg presedintele. Hillary Clinton are un usor avans. Fiul lui Trump a postat o poza a buletinului de vot

Hillary Clinton a castigat alegerile in insula Guam, ceea ce reprezinta un rezultat simbolic pentru Statele Unite. Candidata democrata Hillary Clinton a obtinut 71,63% din voturi in insula Guam, iar republicanul Donald Trump 24,16%, dupa numararea tuturor celor 32. 0721 de voturi din acest teritoriu american din Pacific.

Alegeri SUA 2016. Ce au declarat Hillary Clinton si Donald Trump dupa ce au votat FOTO VIDEO

Cei doi candidati la prezidentialele americane, democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, au votat la New York. Prima s-a prezentat la urne Hillary Clinton, iar peste trei ore, dar la alta sectie de votare, a venit si Donald Trump.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )