Libnet.ro
UNICEF

18:30

O casiera de la Gara CFR a murit dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Alte trei angajate sunt pozitive

Adevărul Adevărul,
O casiera de la Gara CFR a murit dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Alte trei angajate sunt pozitive

O casiera de la Gara CFR Constanta a murit din cauza COVID-19, iar alte trei angajate au fost confirmate cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Focar de COVID-19 la Gara CFR Constanta. O casiera a murit, alte trei colege au fost internate

Focar de COVID-19 la Gara CFR Constanta. O casiera a murit, iar alte trei colege infectate cu noul coronavirus sunt internate in spital, Directia de Sanatate Publica din judet a inceput o ancheta epidemiologica. Potrivit directorului DSP Constanta, totul a pornit dupa ce o casiera in varsta de 53 de ani a decedat.

Tragedie in Iasi: doi frati au murit dupa ce au mancat struguri. Ce contineau fructele, de fapt

Tragedie fara margini! O familie din comuna Coarnele Caprei, din judetul Iasi, si-a pierdut in doar o singura zi ambii copii. Acestia aveau varsta de un an si jumatate, respectiv trei ani, si au murit in sambata, dupa ce cu o zi inainte au mancat struguri din curte, noteaza BZI. ro. Tragedie in Iasi: doi frati .

Tragedie la Iasi. Doi copii care au mancat struguri au murit dupa cateva ore - ce contineau fructele

Doi copii, unul de un an si jumatate si altul de 3 ani, din Cornul Caprei, judetul Iasi, au murit dupa ce au mancat struguri. Prima ipoteza a politistilor: fructele ar fi fost stropite cu o substanta necunoscuta. Politia a deschis o ancheta si face cercetari pentru ucidere din culpa.

ARAD: Accident grav. Un tanar de 19 ani a murit dupa ce s-a lovit violent de un stalp de electricitate (VIDEO)

Un accident grav s-a petrecut in Arad. Un tanar de 19 ani a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a lovit frontal de un staln de electricite. Celalalt pasager al microbuzului a fost grav.

CORONAVIRUS |Braila: Un medic a murit dupa ce a fost testat pozitiv

Aurelia Galiti, medic de familie din Braila, in varsta de 62 de ani, a murit, in noaptea de joi spre vineri, la Institutul de Penumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, dupa ce a fost infectata cu noul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )