Libnet.ro
UNICEF

20:45

Castelul de nisip si Hotelul din siloz, printre cele mai neobisnuite locuri de cazare din lume

Adevărul Adevărul,
Castelul de nisip si Hotelul din siloz, printre cele mai neobisnuite locuri de cazare din lume

In lupta pentru atragerea cat mai multor turisti, hotelierii se bat in cele mai inedite idei. De la cazarea in Castelul de nisip si pana la petrecerea unei nopti in Hotelul vulcan, exista locuri de cazare cu adevarat inedite pe tot globul. continuă pe Adevărul

Eurostat: Romania, cel mai mare deficit guvernamental si printre cele mai mici datorii publice din Uniunea Europeana, in primul trimestru din 2019

La nivelul Uniunii Europene, Romania a avut cel mai mare deficit guvernamental raportat la Produsul intern brut in primul trimestru din acest an, cu 4,5% din PIB, in conditiile in care, in zona euro, deficitul guvernamental a fost 0,5% din PIB iar.

Romania, pe primul loc in cel mai trist top: cat de periculos e sa conduci in Europa

Stim cu totii ca Romania sta prost la capitolul drumuri, iar un clasament la nivel european a confirmat inca o data acest lucru. Lipsa de autostrazi se numara printre cele mai mari.

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ

Nimeni nu e perfect, cu totii avem defecte mai mult sau mai putin enervante, dar pe care de cele mai multe ori incercam sa le indreptam. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii. nb.

40 cele mai ciudate si inexplicabile locuri din lume. Nici macar stiinta nu le poate gasi un argument plauzibil

Daca te-ai hotarat sa pleci in vacanta si nu esti genul care sa mearga la all inclusive sau nu iti place aglomeratia, poti alege o destinatie mai putin populara, dar care sa te dea pe spate. Iata o lista cu cele mai ciudate si inexplicabile locuri din lume, carora nici macar stiinta nu le poate .

Filmul cu cele mai mari incasari din istorie: a depasit Avatar,campion al box office-ului timp de zece ani VIDEO

O productie Disney-Marvel a generat incasari de aproximativ trei miliarde de dolari, la nivel global, devenind astfel filmul cu cele mai mari incasari din istorie, potrivit boxofficemojo. com.

Avengers: Endgame a detronat Avatar si a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie

Productia Marvel Studios Avengers: Endgame Razbunatorii: Sfarsitul jocului a devenit lider in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie, titlu detinut anterior de lungmetrajul Avatar, de James Cameron, potrivit Variety, citata de Mediafax.

FOTO Doi germani, sot si sotie, au murit intr-unul dintre cele mai grave accidente petrecute in ultimii ani pe Valea Oltului. Copilul de 4 ani al cuplului a supravietuit

Unul dintre cele mai grave accidente rutiere inregistrate pe Valea Oltului in ultimii ani s-a produs sambata, 20 iulie, la iesirea din Calimanesti spre Ramnicu Valcea. O autocisterna si doua autoturisme au fost implicate in tragedie. Doua persoane, sot si sotie din Germania, nu au supravietuit impactului.

SFANTUL ILIE. Cele mai calde mesaje, urari si sms-uri de SF ILIE

SFANTUL ILIE Sute de mii de romani sarbatoresc pe 20 iulie 2019 ziua de SFANTUL ILIE. E ocazia perfecta sa le trimiti celor dragi, cele mai calde mesaje, urari si sms-uri de SFANTUL ILIE SFANTUL ILIE La.

MESAJE DE SF. ILIE. Cele mai inspirate mesaje, urari, sms-uri de Sf. Ilie pentru cei dragi

Pe 20 iulie, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe sfantul Ilie. Cu acest prilej, antena3. ro a facut o selectie de cele mai frumoase mesaje. La Multi Ani.

Codrin Stefanescu: PSD si noua sa conducere pun in practic257; cele mai bizare idei ale opozitiei

Codrin Stefanescu a facut o declaratie pe Facebook in care a spus ca partidul din care face parte pune in practica cele mai bizare idei ale opozitiei. Pan257; si Funeriu a ajuns sa-si bat257; joc de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )