Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce castiga PNL si PSD daca trece motiunea de cenzura. Calendarul alegerilor anticipate

Antena3 Antena3,
Ce castiga PNL si PSD daca trece motiunea de cenzura. Calendarul alegerilor anticipate

Premierul Ludovic Orban a batut palma cu liderul PSD Marcel Ciolacu in privinta alegerilor anticipate . continuă pe Antena3

Calendarul anticipatelor. Ce castiga PNL si PSD daca trece motiunea de cenzura

In ciuda faptului ca neaga vehement, Ludovic Orban si Marcel Ciolacu s-au inteles pentru anticipate, sustin surse din ambele tabere pentru Adevarul. Ramane o singura necunoscuta: capacitatea lui Marcel Ciolacu de a mobiliza intreg partidul pentru a trece motiunea de cenzura. Alegerile anticipate ar fi o solutie avantajoasa pentru PSD si PNL deopotriva. USR ar ramane iar pe dinafara.

Pe cine va propune PSD ca premier, daca trece motiunea

PSD va propune un premier din afara partidului, daca trece motiunea de cenzura, si a pregatit deja doua nume pentru scaunul de la Palatul Victoria.

Orban sustine ca daca trece motiunea de cenzura, PNL nu va mai vota investirea niciunui guvern, pentru a se ajunge la anticipate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban anunta ca, in situatia in care motiunea de cenzura depusa de PSD si UDMR va fi votata, miercuri, in Parlament, parlamentarii PNL nu vor mai vota investirea urmatoarelor doua.

Planul lui Orban pentru anticipate: Daca trece motiunea, PNL nu va vota investirea altui Guvern

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii nu vor vota pentru investirea altui guvern in cazul in care motiunea de cenzura va fi adoptata in Parlament.

Ciolacu: in care va trece motiunea de cenzura nu se deschide nicio cale a anticipatelor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a recomandat, luni, premierul Ludovic Orban sa-si dea demisia daca doreste anticipate si sa nu se bazeze pe social-democrati. Afirmatia vine in contextul depunerii motiunii de.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Indiferent de vot, daca trece sau nu, PSD tot pierde

Alina Gorghiu, senator PNL, a explicat ca, indiferent daca motiunea de cenzura va trece sau nu, PSD va avea de pierdut oricum.

VIDEO Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, depusa de PSD si sustinuta de UDMR, a fost citita in plenul Parlamentului: Orban, inceteaza sa te mai comporti ca un vataf

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, depusa de PSD si sustinuta de UDMR, este citita luni in plenul Parlamentului, Executivul fiind acuzat de incalcarea principiilor democratice prin asumarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi. Pentru a demite Guvernul, este nevoie de 233 de voturi, iar PSD ar avea voturile necesare, dupa reintoarcerea in PSD, din partidul lui Victor Ponta, a deputatilor Georgian Pop si Corina Bogaciu. Premierul Ludovic Orban sustine insa ca la acest moment nu exista un numar suficient de voturi pentru a trece motiunea de cenzura. UPDATE Motiunea de cenzura va fi dezbatuta si citita miercuri - surse.

Orban: Am decis sa face o sedinta pentru a rezolva probleme urgente, in caz ca trece motiunea (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban nu exclude ca motiunea de cenzura a PSD sa treaca, altfel ca seful Executivului a declarat, marti,ca a pregatit o sedinta in care sa se adopte mai multe OUG. Maine se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )