Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Ce au castigat Klaus Iohannis si Liviu Dragnea dupa summit-ul Initiativa Celor Trei Mari si ce importanta are exploatarea gazelor din Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
Ce au castigat Klaus Iohannis si Liviu Dragnea dupa summit-ul Initiativa Celor Trei Mari si ce importanta are exploatarea gazelor din Marea Neagra

Liviu Dragnea a avut sansa sa se legitimeze, la summit-ul Initiativa Celor Trei Mari, drept singurul factor de decizie din politica interna care vamuieste proiectele strategice cu potential de a transforma Romania intr-un jucator-cheie in regiune. continuă pe Adevărul

Ce au castigat Klaus Iohannis si Liviu Dragnea dupa Summitul Initiativa Celor Trei Mari si ce importanta are exploatarea gazelor din Marea Neagra

Liviu Dragnea a avut sansa sa se legitimeze, la Summitul Initiativa Celor Trei Mari, drept singurul factor de decizie din politica interna care vamuieste proiectele strategice cu potential de a transforma Romania intr-un jucator-cheie in regiune.

Ce au castigat Iohannis si Dragnea dupa Summitul Initiativa Celor Trei Mari si ce importanta are exploatarea gazelor din Marea Neagra

Liviu Dragnea a avut sansa sa se legitimeze, la Summitul Initiativa Celor Trei Mari, drept singurul factor de decizie din politica interna care vamuieste proiectele strategice cu potential de a transforma Romania intr-un jucator-cheie in regiune.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea: Stiu ce se ascunde in spatele afirmatiilor batjocoritoare, dovedeste ca nu este interesat de dialog

Primarul general, Gabriela Firea, l-a atacat din nou pe Liviu Dragnea, dupa replica acestuia la scrisoarea aparuta public. Gabriela Firea apreciaza ca reactia liderului PSD a fost dezamagitoare si a vorbit din.

Klaus Iohannis, la Summitul Initiativa celor Trei Mari: Viitorul Uniunii Europene este unul al unitatii si coeziunii

Romania este interesata sa mentina o relatie transatlantica operationala si robusta, vitala pentru sistemul de valori al civilizatiei occidentale, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis cu prilejul.

Summitul Initiativa celor Trei Mari incepe astazi

Cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, gazduit de presedintele Klaus Iohannis, incepe astazi la Bucuresti si se desfasoara timp de doua zile, fiind asteptati presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente nationale, un prim-ministru si un ministru al Afacerilor Externe. Summitul are ca scop realizarea unor progrese pentru cresterea interconectivitatii in regiune, in trei domenii principale - energie, transporturi si digital.

Donald Trump, mesaj important pentru Klaus Iohannis

Donald Trump a transmis Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, in calitate de gazda a Summitului Initiativa celor Trei Mari, un mesaj adresat participantilor la Summitul de la Bucuresti. Le transmit .

Klaus Iohannis a discutat cu secretarul SUA pentru Energie despre resursele de gaz din Marea Neagra / Si Dragnea s-a ntlnit la Parlament cu Hans Klemm si Rick Perry

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti pe Secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, Rick Perry, cei doi discutand despre parteneriatul strategic dintre Romania si SUA, dar si despre resursele de gaz din platoul continental romanesc al Marii Negre. Si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a primit, marti, in biroul sau din Parlament, pe ambasadorul american Hans Klemm si pe secretarul pentru energie al SUA, Rick Perry. intalnirea a durat aproximativ 40 de minute si nu a figurat in programul oficial al lui Dragnea.

Klaus Iohannis, atac la Guvern: Un summit excelent in ciuda dificultatilor noastre de politica interna, spre beneficiul Romaniei si al dezvoltarii noastre economice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa dupa intalnirea cu liderii de stat si de guvern care au venit in Romania pentru Summitul Initiativei celor Trei Mari. Cu aceasta ocazie, seful.

Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis: inalta consideratie pentru Presedintele Romaniei si aprecierea deosebita a partii americane pentru rezultatele Summitului Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti pe Secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, Rick Perry, cu prilejul participarii acestuia la Summitul Initiativei celor Trei Mari, gazduit la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )