Libnet.ro
UNICEF

23:15

Castigator Eurovision 2017. Cine este Salvador Sobral, cantaretul care ar avea nevoie de un transplant de inima

Antena3 Antena3,
Castigator Eurovision 2017. Cine este Salvador Sobral, cantaretul care ar avea nevoie de un transplant de inima

Castigator Eurovision 2017. Portughezul Salvator Sobral a castigat aseara, la Kiev, marele premiu al Eurovision 2017 cu melodia Amar Pelos Dois. in varsta de 27 de ani, Sobral. continuă pe Antena3

Castigatorul Eurovision 2017. Cine este Salvador Sobral si ce probleme de sanatate are

Portugalia a castigat Eurovision 2017. Reprezentantul ei este Salvador Sobral, un artist foarte talentat, insa cu mari probleme de sanatate, care a impresionat o lume intreag cu o piesa extrem de sensibila, Amar Pelos Dois.

Incident socant la Eurovision 2017. Cine este barbatul care si-a dat jos pantalonii pe scena! - VIDEO

Eurovision 2017. Finala Eurovision 2017 a fost marcata de o serie de momente bizare, printre care se numara cel in care un spectator care a ramas in fundul gol pe scena. De departe, cel mai insolit incident.

Castigator Eurovision 2017. Portugalia triumfa in finala Eurovision 2017

Castigator Eurovision 2017. Salvador Sobral este marele castigator al Eurovision 2017, cu melodia 'Amar Pelos Dois'. Portugalia a primit cele mai multe puncte din partea juriului, dar si cele.

Castigator Eurovision 2017. Moment socant in timpul transmisiunii de la Eurovision

Castigator Eurovision 2017. Moment incredibil in timpul transmisiunii in direct de la Eurovision 2017. Asta dupa ce prezentatorul televiziunii din Israel a anuntat ca dupa 44 de ani aceasta e.

Cine este Salvador Sobral, castigatorul Eurovision 2017: tanarul care lupta pentru muzica de calitate si pentru cauza refugiatilor VIDEO

Salvador Sobral este castigatorul Eurovision 2017, marcand astfel prima victorie a Portugaliei dupa 53 de ani in care tara a participat in concurs fara a reusi sa cucereasca ravnitul trofeu.

Cele mai bizare si amuzante momente din finala Eurovision 2017: cine este barbatul care a dansat in fundul gol pe scena si sarutul nereusit al romanilor VIDEO

Finala Eurovision 2017 a fost marcata de o serie de momente bizare, printre care se numara cel in care un spectator care a ramas in fundul gol pe scena. Si reprezentantii Romaniei au fost protagonistii unei scene care a provocat o multime de glume in mediul virtual.

EUROVISION 2017. Cum este cotata piesa Yodel It! de la Eurovision la casele de pariuri

Sambata seara, Ilinca si Alex Florea intra in finala EUROVISION 2017, reprezentand Romania, fiind, potrivit unui sondaj, cel mai bun duo din competitie. Piesa.

Eurovision 2017: Punctele primite de Romania de la juriul si publicul fiecarei tari - cine nu ne-a votat si de la cine am primit cel mai mic si cel mai mare punctaj

Portughezul Salvador Sobral este marele castigator Eurovision 2017, in timp ce reprezentantii Romaniei, Ilinca si Alex, s-au clasat pe locul 7. Adevarul va prezinta cate puncte a obtinut Romania in finala Eurovision 2017 de la publicul si juriul de specialitate din fiecare tara inscrisa la editia din acest an a concursului.

Salvador Sobral, CASTIGATORUL Eurovision 2017 mai are cateva LUNI de TRAIT! Ce spun MEDICII si ce l-ar putea SALVA (VIDEO)

Tanarul portughez Salvador Sobral, marele castigator in competitia Eurovision 2017 de la Kiev, are o poveste de viata emotionanta care i-a uimit pe fanii sai. El a interpretat melodia.

VIDEO Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei, este castigatorul Eurovision 2017. Moldova e pe podium. Pe ce loc s-a clasat Romania

Portughezul Salvador Sobral este castigatorul Eurovision 2017. Artistul, in varsta de 27 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Amar Pelos Dois. GrupulSunStroke Project, care a reprezentat Moldova cu melodia Hey, Mamma!, a terminat competitia pe podium - locul trei, in timp ce Ilinca si Alex ocupa pozitia a saptea in finala Eurovision 2017.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )