Libnet.ro
UNICEF

13:30

Castigatori Zmeura de Aur 2020: cei mai slabi actori si cel mai prost film

Adevărul Adevărul,
Castigatori Zmeura de Aur 2020: cei mai slabi actori si cel mai prost film

Filmul muzical Cats a primit, luni seara, la gala premiilor Zmeura de Aur Razzie Awards), care desemneaza cele mai slabe productii din industrie, sase trofee, inclusiv pentru categoriile cel mai prost film, cel mai prost scenariu si cel mai prost regizor. continuă pe Adevărul

Gala Zmeura de Aur: Cine a primit trofeele pentru cel mai prost film, cea mai proasta regie si cel mai prost scenariu

Musicalul Cats, cu Taylor Swift, Judi Dench si Idris Elba, a dominat editia de anul acesta a galei Zmeura de Aur, dedicata celor mai proaste prestatii din cinema, unde a obtinut sase premii, transmite Mediafax.

Portretul robot al infectatilor cu coronavirus in Romania. Tinerii, cei mai afectati de virusul ucigas

Antena 3 a prezentat portretul robot al romanilor infectati cu coronavirus. Un tabel cu cifre de ultima ora pus la dispozitie de autoritati arata ca mai mult de jumatate dintre cei infectati sunt persoane active cu varste cuprinse intre 30 si 49 de ani.

Premiul Turing: Au fost desemnati cei mai buni oameni din IT-ul mondial

Anul acesta, Premiul Turing The ACM A. Turing Award), care recunoaste meritele in domeniul informaticii si al calculatoarelor la nivel mondial, a fost oferit catre doi premianti, care isi vor imparti si milionul de dolari aferent.

Cifrele vorbesc. PNL, partidul cu cei mai multi absenti la votul pentru Guvernul Orban 3. PSD, cea mai mare prezenta

Deputatul USR Catalin Drula a publicat pe Facebook rata de prezenta a partidelor la votul pentru investirea Guvernului Orban 3. Paradoxal, PNL e pe ultimul loc, desi premierul e liberal.

Mihai Sora, indemn la izolare: Stam cuminti in casa, da? Nu uitam, fireste, sa-i incurajam pe cei mai tristi sau singuri

Filosoful Mihai Sora a postat, duminica, pe Facebook, un indemn la izolare, recomandata de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus: Stam cuminti in casa, da?.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )