Libnet.ro
UNICEF

09:45

Castigatorii Grammy 2019: Lista celor mai bune piese si a celor mai buni artisti

Adevărul Adevărul,
Castigatorii Grammy 2019: Lista celor mai bune piese si a celor mai buni artisti

Rapperii Kendrick Lamar 31 de ani) si Drake 32 de ani) au primit cele mai multe nominalizari la gala premiilor Grammy 2019, ai carei castigatori sunt anuntati in aceasta noapte. continuă pe Adevărul

Castigatorii BAFTA 2019: lista celor mai bune filme si a celor mai buni actori, potrivit Academiei Britanice

Tragicomedia istorica The Favourite, regizata de Yorgos Lanthimos, a castigat cele mai multe trofee, insa drama Roma a lui Alfonso Cuaron s-a impus la principalele categorii de la premiile BAFTA 2019.

Castigatorii Grammy 2019

Aseara a avut loc decernarea premiilor Grammy, in cadrul unui eveniment derulat in Los Angeles. Donald Glover, alias Childish Gambino, a castigat patru trofee. Iata cine s-a mai numarat printre castigatori.

Castigatorii Grammy 2019 vor fi anuntati in aceasta noapte

Rapperii Kendrick Lamar 31 de ani) si Drake 32 de ani) au primit cele mai multe nominalizari la gala premiilor Grammy 2019, ai carei castigatori sunt anuntati in aceasta noapte.

Cele mai bine imbracate vedete de la Grammy 2019

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2019, Lady Gaga, Jennifer Lopez si Miley Cyrus au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

Childish Gambino, Grammy 2019. Uite ce sa faci TU pentru succes: bum-bum glont n capul unuia + crima n masa + lasa-ti barba lumbersexual. Exagerez, Sper ca n-ai dat n mintea copiilor

483,575,397 views pe Youtube? Esti nebuuuun? Da. Asta inseamna bani, bre, nu cu sacul, cu nenumaratul. Bani infiniti pentru ca Childish Gambino cu melodia This is America a luat Grammy. O manea a muzicii electro+rap+etno. Nimic mai mult decat un ritm cretin pus in bucla. O belire a tuturor muzicilor la moda. Trebuie insa sa recunosc: bum, bun, recunosc, incredibil! M-a ciuruit. Pentru ca, bai, nu-i doar atat. Doar fraier sa fii sa intelegi doar atat. Tu chiar esti redus, tu chiar credeai ca fac elogiul succesului ieftin? Mort dupa bani mai esti! Si superficial.

PREMIILE GRAMMY 2019: Cine sunt marii castigatori. Vedetele care au luat toata atentia prin tinutele spectaculoase (GALERIE FOTO)

Duminica seara a avut loc cea de-a 61-a editie a galei Grammy Awards, organizata de The Recording Academy si prezentata de cantareata americana Alicia Keys, la Staples Center din Los Angeles, in Statele.

VIDEO Premiile Grammy 2019/ Childish Gambino,marele cstigator/ Premiu postum pentru Chris Cornell

Childish Gambino, numele de pe scena muzicii al actorului Donald Glover, a obtinut patru trofee, pentru piesa This Is America, la editia de anul acesta, a 61-a, a premiilor Grammy, care au fost decernate duminica seara, la Los Angeles, potrivit The Associated Press, transmite Mediafax.

Cele mai bune bancuri cu nebuni. De ce un psihiatru se plange ca vorbeste cu pisica

Glumele au intotdeauna darul de a ne descreti fruntile. Va prezentam mai jos o colectie de bancuri cu nebuni, tematica inepuizabila de glume.

Faimoasele principese ale Transilvaniei medievale. Povestile tulburatoare ale celor mai puternice femei din trecut

Cele mai puternice femei din Transilvania medievala au avut domnii de scurta durata si vieti marcate de evenimente dramatice.

TOPUL FRAIERILOR: Noi VIP-uri pe lista celor care au cazut in plasa estetica a lui Matteo

Apar noi informatii despre modul in care actiona medicul fals italian Matteo Politi. Acesta isi racola multi clienti in cluburile de fite din Capitala, conform jurnalistilor de la Libertatea. S-a aflat ca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )