Libnet.ro
UNICEF

09:45

Castigatorii Hackathon4Health 2019 - Ce solutii ITC pentru sanatate au convins juriul din acest an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Castigatorii Hackathon4Health 2019 - Ce solutii ITC pentru sanatate au convins juriul din acest an

Hackathon4Health 2019, cel mai mare hackathon pe teme de sanatate din Romania, si-a desemnat castigatorii din acest an. Printre proiectele premiate se numara o aplicatie adresata medicilor chirurgi, care pot beneficia de asistenta in timp real, atunci. continuă pe Wall-Street Ro

Sistemul de sanatate, sub lupa IT-istilor la Hackathon4Health 2019

Johnson Johnson Romania continua colaborarea cu Smart Everything Everywhere si lanseaza pentru cel de-al treilea an consecutiv Hackathon4Health 3. 0, cel mai important hackathon pe teme de sanatate din Europa Centrala si de Est. Anul acesta,.

Afterhills 2019 anunta headlinerii pentru cele 2 weekenduri de festival si o noua promotie la bilete

Afterhills 2019 anunta oficial headlinerii pe parcursul celor doua weekenduri de festival si o noua promotie la bilete, Summer Sale, disponibila in perioada 10-24 iunie.

Noutati Start-Up Nation 2018-2019: Aplicatie informatica pentru contragarantie

Firmele calificate la finantare in programul Start-Up Nation 2018-2019 pot sa beneficieze de un avantaj de circa 1. 000 de euro daca apeleaza la contragarantare prin Fondul Roman de Contragarantare FRC), care mentioneaza vineri ca in aceasta editie a schemei de finantare foloseste un sistem informatic nou, prin care va fi grabit procesul de acordare a facilitatii.

IN PREMIERA IN ROMANIA: Medicover lanseaza doua solutii digitale pentru pacienti

Medicover Romania isi continua strategia de tehnologizare prin lansarea Medicover Express si e-Receptie, doua servicii care contribuie la imbunatatirea experientei pacientilor, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )