Libnet.ro
UNICEF

01:05

Castigatorii MTV Video Music Awards 2017: cine a fost desemnat artistul anului si care este cea mai buna piesa a verii

Adevărul Adevărul,
Castigatorii MTV Video Music Awards 2017: cine a fost desemnat artistul anului si care este cea mai buna piesa a verii

Rapperul Kendrick Lamar a fost marele castigator al galei MTV Video Music Awards 2017, fiind recompensat cu sase trofee. continuă pe Adevărul

Castigatorii MTV Video Music Awards 2017

Aseara a avut loc editia 2017 a MTV Video Music Awards. Iata cine a castigat trofeele in forma de astronaut si ce alti nominalizati au fost.

MTV Video Music Awards 2017. Cum s-au imbracat vedetele pe Red Carpet!

Aseara a avut loc editia din acest an a MTV Video Music Awards. Pe covorul rosu si-au facut aparitia nume cunoscute din showbiz-ul international, iar pe scena au urcat cativa din cei mai in voga artisti ai momentului. Iata cum s-au imbracat vedetele pe Red Carpet! .

Cele mai tari momente de la MTV Video Music Awards 2017

Ceremonia din acest an a MTV Video Music Awards a fost prezentata de Katy Perry si a inclus show-uri si aparitii spectaculoase ale unor nume celebre din industria muzicii. Iata care au fost cele mai tari momente.

MTV Video Music Awards. Marele castigator al editiei din 2017 (VIDEO)

Kendrick Lamar si Ed Sheeran sunt castigatorii celor mai importante premii la gala MTV Video Music Awards VMAs), desfasurata duminica in Los Angeles. Cu toate acestea, Taylor Swift si Pink au fost ve.

Heidi Klum a facut senzatie cu o rochie transparenta la gala MTV Video Music

Supermodelul german Heidi Klum, in varsta de 44 de ani, a atras toate privirile la gala MTV Video Music Awards cu o rochie transparenta care i-a scos in evidenta decolteul generos.

MTV VMA 2017: Pink a tinut un discurs emotionant despre cum si-a invatat fiica sa se iubeasca pe sine, dupa ce micuta i-a spus ca se considera cea mai urata fata

Cantareata americana Pink 37 de ani) a urcat, duminica, pe scena MTV Video Music Awards 2017 pentru a ridica prestigiosul premiu Vanguard Award, ocazie cu care a impartasit o poveste emotionanta din viata sa de parinte, care ne ofera tuturor o frumoasa lectie de viata.

Paris Jackson, discurs impresionant pe scena MTV VMA: tanarale-a dat o replica dura nationalistilor albi si l-a ironizat pe Donald Trump VIDEO

Paris Jackson, fiica regretatului Michael Jackson, a tinut un discurs impresionant in timpul ceremoniei decernarii premiilor MTV Video Music Awards. Model si actrita, Paris Jackson a transmis un mesaj dur ca raspuns la violentele petrecute recent in orasul american Charlottesville si l-a ironizat pe liderul american Donald Trump.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )