Libnet.ro
UNICEF

10:30

Casute vechi de 150 de ani, transformate intr-un sat de vacanta

Adevărul Adevărul,
Casute vechi de 150 de ani, transformate intr-un sat de vacanta

Cu un strop de imaginatie, know how si dragoste fata de mostenirea culturala a Romaniei, doi investitori romani au realizat un proiect uimitor la 73 de kilometri de Cluj, in satul Sub Piatra, judetul Alba. wall-street. ro prezinta cum arata un sat de vacanta modern realizat din casute romanesti vechi de 100-150 de ani. Investitia in proiect s-a ridicat la 900. 000 euro. continuă pe Adevărul

Un proiect uimitor: casute vechi de 150 de ani transformate intr-un sat de vacanta

Cu un strop de imaginatie, know how si dragoste fata de mostenirea culturala a Romaniei, doi investitori romani au realizat un proiect uimitor la 73 de km de Cluj in satul Sub Piatra, judetul Alba. Wall-Street. ro va prezinta cum arata un sat de vacanta.

Nudurile pierdute ale Madonnei de la 20 de ani, publicate intr-o noua carte: cum arata regina muzicii pop in tinerete

Madonna 57 de ani) apare intr-o serie de fotografii alb-negru, realizate in urma cu 37 de ani, pe cand lucra in calitate de model. Pozele vor fi publicate intr-o noua carte si vor putea fi admirate si intr-o expozitie.

Incendiu devastator intr-un sat buzoian, soldat cu moartea unei batrane

O batrana din comuna buzoiana Vintila Voda a murit, azi-noapte, intr-un incendiu care i-a mistuit locuinta. Casa a luat foc, cel mai probabil, din cauza cosului deteriorat al sobei pe care aceasta o folosea pentru incalzit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )