Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cat de bogata a ajuns Ramona Gabor. Cati bani poate sa castige acum in Dubai: a dat lovitura

Playtech Playtech,
Cat de bogata a ajuns Ramona Gabor. Cati bani poate sa castige acum in Dubai: a dat lovitura

Ramona Gabor s-a realizat din punct de vedere fianciar in Dubai. Si-a deschis o linie de parfumuri pe care le comercializeaza la preturi foarte piperate. Vedeta recunoaste ca nu are tot ce-i trebuie, respectiv un partener cu care sa intemeieze o familie, dar spune in acelasi timp ca nici nu este pregatita pentru asa ceva. continuă pe Playtech

Marcel Pavel merge din rau in mai rau. Ce mari probleme financiare are: cati bani a castigat in ultimii doi ani din muzica

Marcel Pavel a ajuns intr-un punct de cotitura. Viata lui s-a schimbat complet in ultimul timp, iar binele isi face mai rar aparitia. Celebrul cantaret are mari probleme financiare. Cat de greu i-a mers in ultimii doi ani? Ce arata declaratia lui de avere? Cu ce se mai poate lauda acum vedeta? Marcel Pavel se .

Mario Fresh a spart banca pentru noua masina de lux. Cati bani a dat iubitul Alexiei Eram

S-ar parea ca Mario Fresh o duce cat se poate de bine. Iubitul Alexiei Eram a decis sa iti cumpere un bolid de lux foarte scump. Cantaretul le-a prezentat fanilor noua masina care urmeaza sa fie modificata. Mario Fresh si-a cumparat o noua masina de lux Cu toate ca trecem prin aceasta perioada dificila, in .

EXCLUSIV. Antonia plateste o pensie alimentara colosala pentru fiica ei. Cati bani ii trimite Mayei in Italia

Dupa opt ani de procese si scandaluri, Antonia a divortat de tatal fetei sale cele mari. Superba artista s-a separat oficial de Vincenzo Castellano, cei doi pastrand custodia micutei Maya. Ce nu stie lumea este ca Antonia plateste o pensie alimentara colosala pentru fiica ei. Suma pare ireala pentru Romania, dar Antonia trebuie sa se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )