Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cat castiga liderii mondiali? Barack Obama are cel mai mare salariu din lume

Adevărul Adevărul,
Cat castiga liderii mondiali? Barack Obama are cel mai mare salariu din lume

Dupa anuntul ca presedintele Rusiei Vladimir Putin si-a taiat salariul cu 10% din cauza faptului ca tara sa intra din ce in ce mai adanc in recesiune, CNN Money a intocmit un top cu cel mai bine platiti lideri mondiali. Nu este nicio surpriza ca Barack Obama se afla pe primul loc, insa Jacob Zuma, presedintele Africii de Sud, se situeaza pe locul patru, inaintea unor lider ca Shinzo Abe, premierul Japoniei, sau chiar a lui Vladimir Putin. continuă pe Adevărul

Donald Tusk: Barack Obama este cel mai moderat politician american in problema livrarilor de arme in Ucraina

Barack Obama este cel mai moderat politician american in problema livrarilor de arme in Ucraina, este de parere presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Presedintele Obama, cu care am discutat la Casa.

Cat castiga liderii primelor 12 puteri economice ale lumii. Ce salariu incaseaza Obama, Merkel sau Hollande

Mari diferente salariale ii separa pe liderii primelor 12 puteri mondiale, cei mai bine platiti dintre ei primind peste 30. 000 de euro pe luna, in timp ce ultimii din top abia depasesc 1. 500 de euro, scrie Le.

Barack Obama, privind lupta contra Statului Islamic: Ar trebui sa ne gandim sa facem niste investitii care sa ne scuteasca de trimiterea tinerilor si tinerelor noastre la lupta acolo

Intr-un interviu pe care presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, l-a acordat pentru Vice, presedintele a vorbit despre incalzirea climatica, legalizarea marijuanei si Statul Islamic. Obama.

Barack Obama critica generatia tanara: Nu faceti din marijuana o prioritate!

Presedintele american Barack Obama ii inteapa pe tinerii americani cu un mesaj legat de prioritatile lor politice: acordati mai multa importanta schimbarilor climatice si mai putina problemei legalizarii marijuanei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )