Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cat castiga Liviu Dragnea, in spatele gratiilor. Cum isi petrece zilele fostul lider PSD in inchisoare

Playtech Playtech,
Cat castiga Liviu Dragnea, in spatele gratiilor. Cum isi petrece zilele fostul lider PSD in inchisoare

Dupa ce a fost condamnat definitv la trei ani si sase luni de inchisoare, in dosarul angajarilor fictive la Protectia Copilului din Teleorman, Liviu Dragnea isi executa in spatele gratiilor pedeapsa data de magistrati. Dupa perioada de carantina, fostul lider PSD a trecut in campul muncii. El a ajuns la meseria lui de baza. Cat . continuă pe Playtech

Ce salariu are Patriarhul Daniel si cat castiga un preot obisnuit: Bogatia nu este rea in sine

Ce suma incaseaza Patriarhul Daniel, in comparatie cu salariile celorlalti preoti. La inceputul anului, aceasta chiar a fost marita. De asemenea, Klaus Iohannis castiga cu putin mai mult decat Preafericitul. Cum vede acesta bogatia si averea? Salariul Patriarhului Daniel, in comparatie cu cel al unui preot obisnuit Capul bisericiicu ce rost daca nu si detinator .

Liviu Dragnea e in inchisoarea, iar fiica lui se consoleaza cu iubitul. Ce face Alexandra, in compania lui Mataev

Fiica lui Liviu Dragnea traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Alexandru Mataev, cel care ii si este alaturi in clipele grele, dupa ce tatal ei a fost condamnat la inchisoare. Cu toate ca fumosul cuplu se iubeste cu foc, pare sa nu arate asta deloc in spatiul public, alegand sa fie extrem de .

Dancila l-a eliberat din functie pe agentul guvernamental la CEDO, Viorel Mocanu, un apropiat al lui Liviu Dragnea

Incaun personaj apropiat lui Liviu Dragnea dispare din Guvern. Premierul Viorica Dancila a decis eliberarea, la cerere, a lui Viorel Mocanu din functia de agent guvernamental pentru Curtea Europeana a.

Fiul lui Liviu Dragnea, proces castigat impotriva CEC Bank: Ce se arata in motivarea instantei

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Stefan Dragnea, a castigat, in prima instanta, un proces impotriva CEC Bank, dupa ce i-au fost publicate in presa extrasele de cont. in motivarea deciziei luate de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )