Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cat castiga Nina Iliescu, sotia fostului presedinte Ion Iliescu FOTO

Adevărul Adevărul,
Cat castiga Nina Iliescu, sotia fostului presedinte Ion Iliescu FOTO

Sotia fostului presedinte Ion Iliescu, Nina Iliescu, a publicat un articol pe blogul sotului ei in care a aratat ca nu este adevarat faptul ca ar castiga lunar 10. 600 de lei, asa cum a scris Evenimentul Zilei, aceasta stire fiind un fake news, potrivit sotiei fostului sef de stat. continuă pe Adevărul

FOTO Cat castiga Nina Iliescu, sotia fostului presedinte Ion Iliescu

Sotia fostului presedinte Ion Iliescu, Nina Iliescu, a publicat un articol pe blogul sotului ei in care a aratat ca nu este adevarat faptul ca ar castiga lunar 10. 600 de lei, asa cum a scris Evenimentul Zilei, aceasta stire fiind un fake news, potrivit sotiei fostului sef de stat.

Ce meserie a avut Nina, sotia fostului presedinte Ion Iliescu. Putina lume stie asta

A fost un personaj discret si putina lume stie care a fost meseria de baza a Ninei Iliescu, partenera de viata a fostului presedinte Ion Iliescu. Despre Nina Iliescu, care are o pensie substantiala, nu se.

PREMIERA! Nina Iliescu iSI FACE PUBLIC CUPONUL DE PENSIE: Intervin foarte rar in spatiul public. Daca fac asta acum, este pentru ca ... (FOTO)

Nina Iliescu si-a publicat, in premiera, fluturasul de pensii. Sotia fostului presedinte Ion Iliescu spulbera astfel orice acuzatii conform carora ar incasa o pensie de peste 10. 000 de lei/lunar. Nina.

Nina Iliescu, adevarul despre pensia ei. Ce pensie are in realitate sotia lui Ion Iliescu

Sotia fostului presedinte Ion Iliescu, Nina Iliescu, rupe tacerea dupa o serie de materiale despre valoarea pensiei pe care ar incasa-o. Intervin foarte rar in spatiul public. Discretia a fost alegerea mea.

Ce MESERIE a avut Nina Iliescu?! Fosta Prima Doamna a activat intr-un domeniu in care NU te-ai fi asteptat niciodata! Putini stiu ca ... (FOTO)

Despre sotia fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, Nina, se stiu destul de putine lucruri. Nu multi stiu faptul ca fosta Prima Doamna a lucrat intr-un domeniu mai degraba destinat.

Reactia ironica a Ninei Iliescu dupa ce Evenimentul Zilei a sustinut ca are o pensie de 10.600 de lei:EvZ este un ziar de calitate, unde deontologia profesionala e sfanta!

Sotia fostului presedinte Ion Iliescu, Nina, a replicat joi, pe blogul sotului ei dupa ce Evenimentul ZIlei a scris ca are o pensie de 10. 600 de lei. Nina Iliescu publica o imagine cu cuponul ei de pensie, care arata ca, de fapt, primeste lunar 2143 de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )